Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care un bărbat care te iubește cu adevărat nu le-ar face niciodată

Esti o norocoasa daca partenerul de cuplu nu face aceste lucruri.

1. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu te va critica niciodată pentru greșelile făcute

Oricât de diferit este trecutul tău de al lui, oricât de mult ai greșit, oricât de deplasată ai fost uneori, nu trebuie să îți ascunzi niciodată imperfecțiunile în fața partenerului tău de cuplu - cel care te iubește cu adevărat te va acceptă așa cum ești, cu toate greșelile tale, cu tot bagajul emoțional.

2. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu va pleca atunci când lucrurile devin dificile

Într-o relație în care există iubire adevărată un partener "hrănește" celălalt partener atunci când acesta este vulnerabil și nu știe ce să facă în situațiile dificile.

3. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu te descuraja niciodată

Citește și:

Nu te va pune la pământ. Nu îți va omorî visurile. Nu îți va rupe aripile. Ci, din contră - el va fi acolo pentru a te încuraja, pentru a te susține, pentru a crede în tine și pentru a îți spune că poți face orice. Va fi mândru de tot ce vrei să realizezi în această viață.

4. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu va ține supărare pe tine

Nu va fi îmbufnat. Nu va refuza să te ierte pentru o greșeală făcută. Nu îți va arunca întotdeauna în față ce s-a întâmplat la un moment dat în viața voastră. Și asta deoarece el știe că prezentul este singurul care contează.

5. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu te va minți niciodată

Nu va evita să îți spună adevărul. Nu îți va spune doar ceea ce vrei să auzi. Va fi întotdeauna sincer pentru că știe că tu ai nevoie să îți spună ce gândește și ce simte în realitate.

Citește și:

6. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu te va răni niciodată intenționat

Pentru el ești cel mai prețios cadou oferit de la viață. Niciodată nu îți va face rău intenționat. Te va iubi necondiționat și se va asigura clipă de clipă că ești fericită alături de el.

7. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu te va face să simți că tu ești singura care lupta pentru relație

Nici vorbă. Va fi alături de tine clipă de clipă. Va face compromisuri, te va face fericită, te va asculta, va spune ce simte fără perdea... va încerca să facă tot posibilul pentru a îți demonstra că este implicat 100%. Pentru că știe că într-o relație adevărată este mult de muncă.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.