Iată cum:

1. Nu lăsa ca relația să te definească

Nu te pierde în relația în care ești. Nu intra într-o relație doar pentru că nu mai vrei să fii singură. Nu rămâne într-o relație doar pentru că îți este teamă să o iei de la capăt.

Dacă totul este ok, bucură-te cu tot sufletul de ce ți se întâmplă. Dacă nu, fă un pas în spate și analizează situația.

2. Nu sări cu 20 de pași în față

Nu grăbi lucrurile. Întâlnirile sunt în esență un mod de a determina cât de compatibilă ești cu o altă persoană. Dacă există chimie și simți că sunteți pe aceeași lungime de undă, atunci o relație se va dezvolta treptat. Întâlnirile sunt un proces de descoperire, atât - nu o măsură a valorii sau a iubirii.

3. Fii fericită singură înainte de a fi fericită într-o relație

Înainte de a intra într-o relație asigură-te că ești deja fericită cu viața ta. Că te simți împlinită, realizată, liniștită. O relație nu te poate face niciodată fericită - îți poate îmbunătăți sentimentele de fericire, însă nu poate fi fericirea ta.

4. Nu da vina pe persoana cu care ești pentru ce se întâmplă

Dacă apare un obstacol, nu da vina pe partenerul de cuplu - acceptă că aceasta este o parte a vieții. Încearcă să rezolvi situația cu maturitate, să vezi ce este de făcut și, cel mai important, să înveți lecția care este de învățat astfel încât să fie mai bine data viitoare.

Un alt sfat: nu da vina nici pe tine.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: