Setari Cookie-uri

6 Moduri prin care să fii femeia pe care niciun bărbat nu ar vrea să o piardă

Fii femeia pe care niciun bărbat n-ar vrea să o piardă!

5. Răspunde... nu reacționa

Nu te lăsa influențată negativ de fiecare lucru mărunt care se întâmplă, făcând din țânțar armăsar. În momentul în care apare o situație neașteptată sau un conflict, nu deveni sclava emoțiilor tale și nici nu reacționa imediat. Ia o pauză, gândește-te la ce se întâmplă și abia apoi răspunde.

Când răspunzi, ai de ales. Vezi situația și poți decide cum dorești să o gestionezi. Când reacționezi, nu ai de ales - cuvintele îți zboară pe gură și ajungi să spui lucruri pe care le vei regreta profund și pe care nu le vei mai putea lua înapoi niciodată.

6. Alege să oferi iubire și afecțiune fără să invadezi spațiul partenerului de cuplu

Mentalitatea unei persoane needy este următoarea "Am nevoie să te porți cu mine într-un anumit mod pentru a mă simți bine.". Dacă partenerul de cuplu nu arată afecțiune sau îi ia prea mult pentru a răspunde la un mesaj, cealaltă persoană se panichează și începe să creadă ce este mai rău. Aceasta are nevoie de atenție constantă pentru a simți că relația funcționează.

Citește și:

Nu face asta - oferă iubire fără a cere ceva în schimb. Oferă afecțiune pentru că aceasta este o expresie autentică a ceea ce simți. Nu ai nevoie de aprobarea altei persoane pentru a te simți bine. În esență, oricine poate oferi și primi dragoste în mod liber și fără program.

foto main conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.