Setari Cookie-uri

6 tipuri de conexiuni cosmice destinate să ți se întâmple

Există suflete care vin în viața ta pentru a îți arăta un anumit lucru, pentru a te învăța o anumită lecție sau pentru a te iubi fără să ceară nimic în schimb. 

3. Suflete care vin pentru a rămâne definitiv

Acești oameni sunt cei care vin pentru a face parte din viața ta pentru totdeauna. Ei vor fi sprijinul tău, vor fi mereu acolo când vei avea nevoie de ei. Cu ei vei avea o mulțime de experiențe, de aventuri, de amintiri, iar legătura dintre voi va fi mai puternică decât îți poți imagina.

4. Suflete care vin să te aducă cu picioarele pe pământ

Ei vin în viața ta pentru a te readuce la realitate. De obicei, sunt cei pe care nu ai vrut niciodată să îi întâlnești și de la care ai învățat cele mai dificile, dar importante lecții. Sufletele de aici sunt fie optimiste, fie toxice - însă chiar și cele toxice sunt necesare deoarece joacă un rol important în evoluția ta.

5. Suflete care vin pentru o scurtă perioadă de timp

Citește și:

Acești oameni vin în viața ta pentru foarte puțin timp; vor trece pe lângă tine, oferindu-ți sentimentul că nu ești singură în lume. Îți vor împărtăși câteva cuvinte sau pur și simplu o privire - și va fi de ajuns.

6. Suflete care sunt destinate să plece

Trebuie să fii conștientă că acești oameni nu vor fi în viața ta mult timp. Motivul pentru care au venit a fost să te învețe ceva important - însă amintește-ți că nu toate experiențele sunt pozitive, frumoase. Pot fi și negative, dureroase, dificile. Vor veni pentru a te iubi, apoi îți vor frânge inima și vor pleca.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.