Setari Cookie-uri

Ce ai fi dispusă să sacrifici pentru bărbatul visurilor tale? 

Te-ai îmbrăca așa cum îi place lui? Ai încerca să slăbești ca să-i fii pe plac? Ți-ai face operații estetice pentru a-i menține interesul față de tine? Te-ai rupe de prietenele tale și de familia ta dacă el ți-ar cere? Ai putea să-i ierți sau chiar să-i justifici infidelitatea? 

Dar ești sigură că asta înseamnă dragoste?

Atunci trebuie să citești cartea Seducătorul, de Claudia Moscovici! Inspirată din experiențele de viață ale autoarei, descrie în chip tulburător ușurința cu care femeile au tendința de a confunda un bărbat de coșmar cu bărbatul visurilor.

Sinopsis: un triunghi amoros bolnăvicios. Karen este logodită cu Michael și acest bărbat reprezintă țelul vieții ei. Pentru el își propune să se transforme fizic și să-și învingă orice pudoare sexuală. Numai că Michael nu prețuiește nimic din toate astea, și cu atât mai îndârjit se luptă Karen să-i facă pe plac. Ana este o artistă căsătorită, mamă a doi copii, o femeie plină de senzualitate, ușor plictisită de monotonia căsniciei. Când îl întâlnește pe Michael, regăsește plăcerea de a fi femeie; numai că această plăcere se transformă curând într-un coșmar la capătul căruia așteaptă o dramă. Felul în care aceste două femei sunt seduse, apoi umilite, rănite, azvârlite, și refuzul lor de a înțelege că dragostea presupune întâi de toate respect de sine și respect față de partener reprezintă și în zilele noastre cauza suferinței pentru foarte multe femei, indiferent de vârstă.

Citește și:

Cartea Seducătorul scrisă de Claudia Moscovici nu e doar un roman captivant, ci și o lecție actuală despre cum să iubești și cum să te lași iubită. Seducătorul poate fi bărbatul care tocmai ți-a aruncat o privire plină de interes, aseară, în club.

Despre autoare

Claudia Moscovici este autoarea cărții Velvet Totalitarianism, un roman apreciat de critici, având ca subiect supraviețuirea unei familii de români, în timpul unui regim comunist opresiv, datorită forței iubirii lor.

În 2002, a fondat împreună cu sculptorul mexican Leonardo Pereznieto curentul estetic internațional denumit „postromantism” dedicat celebrării frumuseții, pasiunii și senzualității în arta contemporană. A scris o carte despre romantism și evoluția sa postromantică intitulată Romantism și postromantism (Lexington Books, 2007) și a predat filosofie, literatură, artă și concepte la Boston University și Michigan University.

Citește și:

În 2017, la Editura Vremea, a publicat o carte de nonficțiune despre seducția patologică, intitulată Legături periculoase.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.