Cele mai importante sfaturi de care să țineți cont pentru o relație fericită, de lungă durată

Cele mai importante sfaturi de care să țineți cont pentru o relație fericită, de lungă durată

Calea către o relație fericită nu este întotdeauna ușoară. Ai nevoie de timp, de atenție și, uneori.. de multă muncă. Însă asta nu înseamnă că nu poți avea o relație frumoasă, de lungă durată. 

6. Iubirea

Iubirea pentru partenerul tău nu trebuie să dispară cu timpul. Din contră, aceasta trebuie să crească în timp și să devină tot mai frumoasă și mai puternică.

7. Micile atenții

Simplele acte de iubire spun totul - să îi faci masaj când este obosit, să îi pregătești cafeaua dimineața, să îi cumperi un mic cadou - astfel de gesturi arată iubire. De aceea este important să nu subestimezi puterea micilor atenții.

8. Intimitatea

Intimitatea - atât sexuală, cât și emoțională - este crucială pentru o relație de lungă durată. Fără această legătură puternică, relația poate deveni rece, iar partenerii se pot distanța. Așadar, nu uitați să vă hrăniți sentimentele și dragostea.

9. Comunicarea

Dacă aveți probleme (majoritatea cuplurilor se confruntă cu ele), nu le puteți rezolva fără să vorbiți, fără să comunicați deschis despre ce simțiți astfel încât să ajungeți la un compromis și să depășiți situația în care vă aflați.

10. Planurile comune pentru viitor

Vreți copii? Dacă da, câți? Unde vă doriți să vă petreceți bătrânețea? Unde vreți să trăiți? Vreți să călătoriți?

Toate aceste întrebări sunt importante pentru că vă ajută să înțelegeți dacă aveți o viziune comună cu privire la viitorul vostru împreună.

foto main Mariia Boiko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri