Setari Cookie-uri

Cuvintele pe care și le adresează partenerii cuplurilor fericite: cultivă empatia și buna dispoziție

Cuvintele au puternic impact asupra noastră, ele pot să mângâie sau să certe, să exprime sentimente sau să le ascundă, să aducă armonie sau ceartă. În cuplurile fericite, cei doi parteneri își adresează adesea o serie de cuvinte care au impact pozitiv asupra relației, care sporesc armonia, încrederea și libertatea în relație. Iată care sunt „cuvintele magice” din cuplurile fericite!

Cum pot să te ajut

Disponibilitatea partenerului de a ne ajuta în momentele dificile este foarte importantă pentru oricine, arătând că îi pasă, că este prezent, că este implicat, că este empatic.

Mă descurc singur/ă

Este indicat să nu ne încărcăm partenerul de viață cu probleme unde acesta nu poate interveni sau să nu facem aceasta doar pentru a ne plânge, pentru că afectăm buna dispoziție din cuplu, fără a există o soluție comună. De aceea, în cuplurile fericite, asumarea propriei responsabilități asupra unor situații ajută în menținerea echilibrului în cuplu, fiecare făcând ceea ce este în dreptul sau fără a încărca psihic și partenerul. De aceea, în cuplurile echilibrate aceste cuvinte, „mă descurc singur/ă” se pot spune des.

Citește și:

Foto articol: pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.