Setari Cookie-uri

Când partenerii dorm separat: practică benefică pentru cuplu?

Când ne gândim la viața unui cuplu, probabil că ne este greu să ne imaginăm că cei doi parteneri ar putea dormi separați, fiecare în patul său, în altă camera. Și totuși, multe cupluri practică dormitul astfel. Este sau nu este benefic pentru relația celor doi?

Totuși, atunci când se întâmplă astfel, există temeri că ar putea fi afectat cuplul.

Câteva soluții ca dormitul separat să nu afecteze cuplul

Momente tandre înainte de culcare

Aveți grijă ca, înainte de culcare, să petreceți timpul necesar cu partenerul de viață, un timp în care să vă conectați, să va bucurați de celălalt, de momente tandre, de romantism.

Dimineți romantice

Poate că nu va fi posibil în fiecare zi, dar cu siguranță în zilele de weekend puteți să pregătiți micul dejun sau să aveți alte activități care vă transformă rutina dimineții în momente romatice.

Păstrați deschise canalele de comunicare pe timpul nopții

Chiar și în timpul somnului avem nevoie să ne simțim în siguranță și să îl știm aproape pe partenerul nostru. Ce aceea păstrarea unui canal de comunicare, oricare este mai potrivit pentru cei doi, reprezintă un pas bun pentru cuplu. Partenerii își pot scrie mesaje, pot comunica telefonic sau chiar pot lăsa ușile deschise între camere.

Citește și:

Acordați atenție intimității

Faptul că partenerii dorm în camere diferite sau paturi separate nu înseamnă că viața lor intimă trebuie să aibă de suferit. Acordați atenție intimității, astfel încât relația voastră să rămână piperată și armonioasă.

Foto articol: fizkes, WAYHOME studio/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.