Setari Cookie-uri

9 Lecții despre iubire pe care toți ar trebui să le știm

Știința a dovedit că emoțiile precum dragostea și frica au vibrații foarte diferite. Iubirea vibrează foarte sus, în timp ce emoțiile bazate pe frică (exemple: gelozie, posesivitate, ura, lăcomie) vibrează foarte jos. Când iubești complet și necondiționat, nu există frică implicată. Vibrațiile iubirii te fac să te simți bine în orice moment.

1. Iubirea este o alegere pe care o faci în fiecare zi

Nu alegi să iubești pe cineva în ziua nunții tale... și apoi ești căsătorit o viață întreagă. A face în mod conștient aceeași alegere de a îți iubi partenerul în fiecare zi este un gest incredibil de puternic. Nimeni nu are capacitatea de a îți lua puterea de a alege dragostea.

2. Iubirea nu are loc pentru gelozie... și nici pentru posesivitate

Posesivitatea și gelozia nu sunt egale cu iubirea. Credem că dacă nu suntem geloși pe cei dragi înseamnă că nu îi iubim. Dragostea adevărată are încredere în calitatea și profunzimea relației. O persoană știe că partenerul de cuplu este fericit și că îi este devotat.

3. În iubire să nu îți fie teamă să fii cel care iubește cel mai mult

Citește și:

Majoritatea oamenilor nu ajung să experimenteze niciodată dragostea la care visează deoarece le este frică să își asume riscul de a fi cel care iubește cel mai mult. Este ușor să fii în siguranță, să te simți confortabil și este incredibil de greu să riști să te rănești pe tine sau pe altcineva pentru șansa de a trăi ceva incredibil.

4. Iubirea înseamnă absența fricii

Îți poți pune sufletul pe tavă fără teamă pentru că știi că în fața ta ai dragoste adevărată. Pură. Sinceră. Necondiționată. Ai apreciere. Ai bucurii, fericire, mulțumire. Și, nu.. nu ai frică. Nu ai nici emoții bazate pe frică precum ura, nesiguranță, gelozie sau lăcomie. Nu ai nimic rău.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.