5 Motive pentru care te îndrăgostești de bărbați care nu te iubesc înapoi

5 Motive pentru care te îndrăgostești de bărbați care nu te iubesc înapoi

Cel mai probabil, ție îți este teamă de vulnerabilitate, de pierderea controlului, de intimitate. Te atașezi destul de repede de oamenii care îți plac. Îți deschizi sufletul prea repede - dar în fața persoanelor greșite.

Te îndrăgostești în continuare de bărbați care nu te iubesc înapoi? Care nu îți împărtășesc sentimentele? Continui să cauți aceste relații fără să îți pese de oamenii care chiar țin la tine. În cele din urmă, întreaga situație îți face mai mult rău decât bine deoarece tu ești singura care are de suferit pe termen lung. Însă ce se întâmplă, de fapt? Retail jobs

Iată cinci motive pentru care te îndrăgostești în continuare de bărbați care nu te iubesc înapoi:

1. Nu ești îndrăgostită cu adevărat

Îți place ideea de a fi într-o relație. Îți place cum te face să te simți. Îți place să te vadă lumea cu un bărbat. Romantizezi totul... însă oare așa este iubirea?

Iubirea este o decizie. Iubirea este un act. Iubirea acceptă oamenii așa cum sunt, însă speră să îi vadă luptând pentru a ajunge cea mai bună versiune a lor. Iubirea este sacrificiu. Iubirea este răbdare, amabilitate, sinceritate. Iubirea nu are loc de resentimente, nici de invidie, nici de ura.

Iubirea este calmă. Iubirea vine treptat... cu timpul. Uneori confundăm iubirea cu pofta - însă pofta este o dorință sexuală puternică pentru cineva care poate scurtcircuita creierul. Iubirea adevărată este necondiționată.

2. Continui să recreezi relațiile nesănătoase în care să te simți confortabilă

Dacă ai avut o relație mai rece cu unul dintre părinți, atunci modul în care vezi tu dragostea ar putea fi greșit. Relațiile în care ești respinsă te fac să te simți în siguranță. De ce? Pentru că trebuie să lupți pentru a obține iubire. Pentru că trebuie să faci multe lucruri pentru a primi atenție.

Dacă cineva te iubește cu ușurință devine plictisitor pentru tine. Parcă este prea ușor. În schimb, tu vrei pasiune și durere. Vrei jocuri.

3. Nu te iubești pe tine însăți

Îți dorești foarte mult să fii iubită de alți oameni pentru că tu nu te iubești pe tine însăți. În loc să te concentrezi pe rănile din viața ta care au nevoie de vindecare, te atașezi de ceilalți și îți distragi atenția. Cel mai adesea, când ești alături de bărbatul potrivit, ajungi să sabotezi relația. Îți schimbi comportamentul și faci lucruri care te împiedică să obții ceea ce îți dorești cu disperare: dragoste, sinceritate, maturitate, legături profunde, încredere.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri