Setari Cookie-uri

5 Pași simpli ca să atragi IUBIREA în viața ta

Dacă vrei să învingi rutina zilelor din săptămâna, să ai mai mult timp pentru tine și să îți deschizi sufletul pentru a întâlni marea iubire, poți urma câțiva pași simplu în fiecare zi, care îți vor deschide ușa inimii și vor activa legea atracției, pentru a întâlni sufletul pereche și a aduce iubirea în viața ta.

Așa cum mediul are un efect asupra noastră, și noi înșine, prin atitudinea și gândurile noastre, avem un impact asupra lumii exterioare. Tot ceea ce facem, ce spunem, alegerile noastre ne contruiesc destinul și nu degeaba se spune că suntem arhitecții propriei vieți.

Iată câteva alegeri zilnice pe are le poți face pentru a atrage iubirea în viața ta.

5 Pași pentru a trage iubirea și sufletul pereche în viața ta

Dăruiește iubire

A dărui iubire include o gamă de exerciții pe care să le facem cu noi înșine. Nu este suficient să iubim oamenii și vietățile din jurul nostru, ci trebuie să le și dăruim iubirea noastră, adică să le-o arătăm. Așadar încercă să interacționezi cu căldură, să nu critici orice, să apreciezi tot ce-i frumos în ceilalți și să oferi din inimă, să dăruieșți din ceea ce ai, să împarți când simți că poți.

Citește și:

Dăruința nu se realizează cu așteptări, așadar nu te aștepta neapărat la recunoștința celorlalți, însă această atitudine deschide noi drumuri către iubire.

Învață să ierți și să TE ierți

Ca să poți merge mai departe cu sufletul limpezit, ai nevoie de iertare, fără aceasta, sufletul nostru nu este liber să iubească din nou. Așadar încercă să ierți acele persoane care ți-au greșit, nu în ideea de a tolera greșelile, ci cât să nu te mai mistuie trecutul.

Dacă simți remușcări față de tine însăți, ncearcă să te ierți, să îți dai puterea de a merge mai departe, spre un nou început.

legea atractiei: cum sa atragi iubirea in viata ta Foto: Olga Strelnikova/ shutterstock.com

Vindecă traumele trecutului

Impactul traumelor din trecutul nostru diferă de la om la om, uneori acesta poate fi foarte puternic.

Citește și:

Mulți terapeuți lucrează în zona vindecării traumelor, a copilului interior, astfel că acolo unde simțim nevoia, le putem cere ajutorul pentru a ne identifica rădăcinile durerilor și a situațiilor repetitive din viața noastră.

De exemplu, dacă simți că un anumit tip de relație toxică se tot repetă în viața ta, cu siguranță o idee bună ar fi să cauți în traumele trecutului tău. Aceste traume adesea ne creează un pattern în alegerile noastre, unul vicios, negativ.

Învață să îți acorzi timp în fiecare zi

Pentru ca ceilalți să ne aprecieze, este important ca noi să fim primii care ne apreciem. Este important să ne acordăm un timp al nostru, pe care să îl folosim pentru a învăța, pentru a explora, pentru a ne distra și, desigur, pentru a ne răsfăța.

Citește și:

A avea grijă de trupul, sufletul și mintea noastră ne ajută să dobândim și să ne menținem un echilibru interior, fără de care nu vom reuși în relațiile cu ceilalți. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.