Setari Cookie-uri

Cum să nu mai ții prizonier în inima ta un suflet care deja a plecat din viața ta

Renunță la cel care a renunțat deja la tine. 

Uneori este greu să lași oamenii să plece din viața ta. Cu toate acestea, de foarte multe ori nu ai o altă opțiune. Motivele sunt destule. De la relațîi sentimentale care nu au funcționat până la prieteni care aleg să meargă pe drumuri diferite - să ții pe cineva prizonier în sufletul tău este un obicei autodistructiv. Te doare doar pe tine, pe nimeni altcineva. Îți faci singură rău. Te împiedici să mergi mai departe și să fii din nou fericită. Îți amâni vindecarea.

Cum să nu mai ții prizonier în sufletul tău un suflet care deja a plecat din viața ta

Să renunți la cineva care te-a părăsit nu te face o fire slabă. Înseamnă că pur și simpluai luat decizia de a te alege pe tine însăți. Înseamnă că te pui pe primul loc în detrimentul cuiva care a încetat să îi mai pese de tine. Îți alegi fericirea adevărată și nu te mai ții de ceva care nu îți mai servește. Și este în regulă.

Citește și:

Indiferent de cum s-au terminat lucrurile, este greu să dai drumul. Să renunți. Însă trebuie să faci asta. Și o faci mergând mai departe. Continuându-ți viața cu toată frumusețea care este în ea, cu toate imperfecțiunile ei. Înveți să te deschizi din nou în fața oamenilor pentru că ești sigură că nu toată lumea va renunța la tine. Dezvolți un nou obicei - acela de a te pune pe tine pe primul loc, de a te redescoperi, de a îți da seama cât de multe lucruri minunate meriți și cât de frumos poți crește. Înveți să lucrezi la tine pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Pentru că ești puternică, însă vrei să fii și mai puternică.

Îi permiți sufletului lui să plece din viața ta. Nu îl mai ții prizonier. Nu te gândești la cât de frumoasă ar fi viața ta dacă el ar face parte din ea. În schimb, apreciezi oamenii care încă sunt în viața ta și nu vor pleca niciodată. Îți apreciezi propria viață și tot ce ai realizat până acum. Toate acestea nu dispar pentru că cineva a plecat de lângă tine.

Citește și:

Pe măsură ce mergi mai departe, nici nu vei observa când ai făcut schimbarea și i-ai eliberat sufletul, lăsându-l să plece. Va dura ceva timp - este un proces în care trebuie să crezi și pe care trebuie să îl accepți, însă se va întâmpla. Vei învăța cum să trăiești fără el și, după un timp, nici măcar nu îți vei mai aminti cum te-ai simțit când a fost în viața ta. Nu trebuie să îngropi amintirile pe care le ai cu el sau să nu te mai gândești la el niciodată... trebuie doar să îi dai drumul sufletului lui... și totul va veni de la sine.

Să lași pe cineva să plece înseamnă să te redescoperi pe tine. Și nu există nimic mai frumos și mai puternic în viață decât a te redescoperi.

foto main ann131313.s, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.