Setari Cookie-uri

Ziua Îndrăgostiților: Top 5 băuturi de savurat la prima întâlnire

Iată 5 băuturi pe care să le savurezi la prima întâlnire!

Ești la o primă întâlnire. Mâncarea este aproape gata, muzica este perfectă și tu ești gata să petreci o seară minunată în compania persoanei dragi. Tot ce rămâne de făcut, este să alegi o băutură delicioasă care să dea startul unei seri romantice. Am să vă împărtășesc 5 băuturi alcoolice, care se îmbină perfect cu o primă întâlnire reușită.

1: Cocktail cu Șampanie

Întotdeauna o alegere elegantă, cocktail-urile cu șampanie ridică întotdeauna atmosfera.
În primul rând, este foarte ușor de făcut. Tot ce ai nevoie este o sticlă din spumantul tău favorit, puțin Angostura Bitter și cuburi de zahăr.
Pentru puțină aromă și culoare, se pot adăuga felii de căpșune sau zmeură.

Nu este nevoie de echipament special, se poate face foarte ușor. Chiar și un barman începător ar putea să îl facă reușit.
Tot ce e de făcut este să pui zahărul în pahar, acoperă-l cu Bitter și apoi umple cu Șampanie. Il poți decora cu o căpșună, zmeură sau puțină lămâie.

Citește și:

2: Sangria

Sangria este o băutură tradițională spaniolă, având ca rețetă originală vin roșu și fructe tăiate cubulețe. Desigur, poți înlocui vinul roșu cu niste vin alb sau rosé, în funcție de gusturile persoanei pentru care o prepari.
Adună câteva dintre fructele tale preferate, taie-le în cuburi de dimensiune medie și adaugă vinul peste. Se servește cu gheață și poate fi completat cu o măsură de rom, tequila, whiskey sau alte băuturi spirtoase, pentru un plus de tărie și aromă.

3: Cape Codder

Această băutură oferă o culoare intensă de roșu, lucru care face să pară că dragostea plutește în aer. În plus, este foarte posibil ca deja să deții toate ingredientele necesare pentru a face această băutură delicioasă.
Cape Codder este format din suc de merișoare, vodka, un splash de apă carbogazoasă și un strop de suc de lime, pentru prospețime. Această băutură puțin acidulată, puțin dulce și foarte colorată se îmbină foarte bine cu aproape orice fel de mâncare.

Citește și:

4: Sex on the Beach

Acest cocktail, "Sex on the Beach" este la fel de gustos pe cât de provocativ este numele.

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.