Setari Cookie-uri

5 Semne incontenstabile că ți-ai întâlnit sufletul pereche. Ești o norocoasă... știai asta?

Dacă ți-ai întâlnit sufletul pereche, înseamnă că Universul te iubește. Sunt atât de mulți oameni ce aleargă prin viață ani întregi căutând acea persoană specială căreia să îi ofere inima și sufletul. 

Iată care sunt acele semne clare că ți-ai întâlnit sufletul pereche:

1. Te simți cea mai fericită atunci când ești în preajma lui

Găsirea unui partener care să te facă fericită cu adevărat și să te completeze este un semn că ți-ai găsit sufletul pereche. Anumite părți din tine, acțiuni sau fapte pe care nu le poți înțelege sau face nu doar că le găsești la el, ci sunt de-a dreptul incredibile pentru că par atât de simple când sunt făcute de el. Exemplu: tu nu ai deloc răbdare, însă el este cel mai răbdător om din lume. Tu nu știi să gătești anumite feluri de mâncare, iar el le face mai bune decât la un restaurant de top.

Important: totul este reciproc. Așa cum el te completează pe tine, tu îl completezi pe el.

2. Alături de el te simți în siguranță

Citește și:

După o zi plină, agitată, stresantă, dificilă, nu există niciun alt loc în care să îți dorești să fii decât alături de el - pentru că știi că timpul petrecut în preajma lui îți face bine. El are o putere incredibilă de a îți pune zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele momente. Într-un fel, o parte din tine se relaxează atunci când ești cu el. Nu îți mai este teamă de nimic, nu îți mai este frică, nu mai simți griji și nici anxietate. Nu te mai gândești la probleme. Te simți protejată și în siguranță.

3. Pentru el fericirea ta este cea mai importantă

Când te vede cu zâmbetul pe buze, este cel mai fericit om din lume. Când ești tristă, face tot posibilul să te facă fericită. Nu îi este teamă să facă compromisuri majore pentru a te vedea bine. Și dacă se întâmplă asta în relația voastră, atunci ești o norocoasă deoarece el este sufletul tău pereche.

Citește și:

Să iubești cu adevărat pe cineva este cel mai altruist act pe care îl poți face - nu te deranjează să pui confortul partenerului înaintea confortului tău.

4. Îți respectă punctul de vedere întotdeauna... și acest lucru este reciproc

Să fii într-o relație frumoasă și fericită nu înseamnă să fii non stop cu zâmbetul pe buze. Și sufletele pereche au certuri, discuții aprinse, neînțelegeri. Cel mai important lucru este faptul că amândoi sunteți două persoane mature și nu permiteți dezacordurilor voastre să vă afecteze modul în care vă iubiți și vă trăiți viața.

În relația voastră există respect pentru că știți că, în ciuda legăturii voastre incredibile, sunteți două persoane complet diferite, cu puncte de vedere diferite, cu alegeri diferite, cu dorințe diferite și cu visuri diferite. De aceea de fiecare dată alegeți să discutați cu răbdare disputele în care vă aflați, să vă ascultați și vă permiteți reciproc să vă exprimați opiniile fără a judeca.

Citește și:

5. Nu ai mai simțit niciodată ceea ce simți acum

Totul este diferit... niciodată nu te-ai simțit așa cum ești acum. Îți dai seama că nu ai cunoscut niciodată dragostea înaintea lui, iar el este cel care te-a învățat ce înseamnă să iubești cu adevărat. Nu poți găsi o comparație pentru dragostea pe care o simte sufletul tău pentru că parcă este dintr-o altă lume. Nici măcar nu se poate exprima în cuvinte... însă se simte cu tot sufletul, cu fiecare celulă a corpului tău.

Acesta este, probabil, unul dintre cele mai importante semne că ți-ai întâlnit sufletul pereche. Să nu îl lași, el este destinat sufletului tău.

foto main Luna Lignea, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.