Setari Cookie-uri

Jurnal de festival: Luxury Day

Seara a doua a Fashiontv Summer Festival, Luxury Day, a fost deschisa de Catalin Botezatu cu colectia ,,Peacock鋳, o noua colectie haute-couture. O explozie de rafinament si culoare, avand ca tema de inspiratie ,,Legenda Paunului鋳. Conform povestii, la inceputurile lumii, toate pasarile erau albe iar Dumnezeu a dorit la un moment dat sa le dea culoare. Insa numai celei care a dat dovada de cea mai mare fidelitate a hotarat sa o imbogateasca cu cel mai frumos colorit numind-o Paun, cuvant ce simbolizeaza mandrie. Machiajul a fost realizat de Mirela Vescan iar coafura de Laurent Tourette.

Seara a doua a Fashiontv Summer Festival, Luxury Day, a fost deschisa de Catalin Botezatu cu colectia ,,Peacock’’, o noua colectie haute-couture. O explozie de rafinament si culoare, avand ca tema de inspiratie ,,Legenda Paunului’’. Conform povestii, la inceputurile lumii, toate pasarile erau albe iar Dumnezeu a dorit la un moment dat sa le dea culoare. Insa numai celei care a dat dovada de cea mai mare fidelitate a hotarat sa o imbogateasca cu cel mai frumos colorit numind-o Paun, cuvant ce simbolizeaza mandrie. Machiajul a fost realizat de Mirela Vescan iar coafura de Laurent Tourette.

Avand in vedere ca aceasta seara a fost dedicata marelui creator Roberto Cavalli , Claudiu Constantin, prezentatorul evenimentului a invitat spectatorii sa vizioneze filmul despre viata artistica a lui creatorului - lumea lui insemnand animal print, matase, diamante si broderii. Creatiile italianului fiind sexy, erotice, fluide, emanand un farmec de-a dreptul salbatic. Filmul a fost foarte bine primit de publicul de la Grand Hotel Rex.

Belgravo – un moment rafinat si de inalta clasa – prezentare de ceasuri exclusiviste Richard Mille, Roger Dubuis, Audemars Piquet, Frank Muller, Jaeger LeCoultre si bijuterii Cartier si Corum puse in valoare de un show marca Fashiontv.

Colectia ,, Mega structuri’’ purtand semnatura Mihai Albu, supranumit si “arhitectul de pantofi”, a fost special realizata pentru Fashiontv Summer Festival. Formele se nasc din lumini si umbre, se compun si se descompun intr-un univers bivalent in care simetria evolueaza in haos. Designerul reinventeaza volume si echilibreaza elemente sculpturale, aflandu-se intr-o permanenta cautare a formei si totusi ignorand cu desavarsire canoanele pe care aceasta le impune.

Wanda’s Dream –Ocean –o colectie foarte feminina si colorata, realizata din voaluri imprimate si pietre semipretioase. Designerul casei si-a deschis pentru prima data un magazin in Beverly Hills, iar apoi a inceput sa castige clientele din Romania.

Manechinele Laurei Olteanu au defilat in rochii realizate din voaluri de matase foarte frumos drapate, in nuante de turquoise, verde, orange, bleu, mov, negru si alb, fiecare rochie fiind impodobita cu turcoaze, hematite, corali si cristale Swarovski. Materialele au fost cumparate din Liban.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.