Setari Cookie-uri

Jurnal de festival: Luxury Day

Seara a doua a Fashiontv Summer Festival, Luxury Day, a fost deschisa de Catalin Botezatu cu colectia ,,Peacock鋳, o noua colectie haute-couture. O explozie de rafinament si culoare, avand ca tema de inspiratie ,,Legenda Paunului鋳. Conform povestii, la inceputurile lumii, toate pasarile erau albe iar Dumnezeu a dorit la un moment dat sa le dea culoare. Insa numai celei care a dat dovada de cea mai mare fidelitate a hotarat sa o imbogateasca cu cel mai frumos colorit numind-o Paun, cuvant ce simbolizeaza mandrie. Machiajul a fost realizat de Mirela Vescan iar coafura de Laurent Tourette.

Ego Men’s Fashion Concept a rasfatat publicul masculin cu 30 de tinute semnate de mari case de moda internationale (Lanvin, Carnaval de Venice, Fratelli Borgioli, Tateossian London) si stilizate de Ionut Marin. In prima parte a show-ului au fost prezentate tinute de vara smart casual, compuse preponderent din jeansi skinny, camasi si sacouri in nuante de verde, lila, fuchsia si bleu.

In continuare, cei mai titrati manechini ai momentului au purtat tinute din noile colectii business toamna-iarna 2010-2011. Elementul de noutate al sezonului este cravata cu print asiatic, creatie Carnaval de Venice.

Show-ul s-a incheiat cu tinute de ceremonie. Costumul gri cu rever negru purtat de Tom Ford pe covorul rosu, creatie Lino Caracciolo, a facut senzatie si pe podiumul Fashiontv Summer Festival. Special pentru mirii din Romania, Ego a creat reverul detasabil, smochingul de ceremonie putand fi astfel purtat si pentru alte ocazii.

Clara Rotescu a prezentat un preview al colectiei ,,Butterfly“ care se va regasi online incepand cu 5 august pe fashiondays.ro dar si in Ungaria, Slovacia si Cehia. Incaltamintea a fost asigurata de Irregular Choice, brand din Marea Britanie, acum prezent si in Romania. Creatiile fluide si feminine amintesc usor de atmosfera anilor ’70 de pe plajele cosmopolite ale coastelor Mediteranei. Rochiile ce unduiesc diafan pe glezne sau se preling usor pe coapse sunt imbogatite in zona decolteurilor sau pe liniile de conturul cu cristale, paiete sau perle. Aproape toate sunt insotite de jachete sau cape din matase gofrata rotund ce imita blana de astrahan, creand astfel un nou material, mai plin, ce poate substitui cu succes texturile de toamna dar si un contrast intre fluid si usor- structural si ferm. Perfecte pentru iesiri care sa eclipseze, rochiile Clarei Rotescu sunt nu numai foarte feminine dar si versatile: ele pot capata forme si destinatii diverse.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.