Setari Cookie-uri

Jurnal de festival: Luxury Day

Seara a doua a Fashiontv Summer Festival, Luxury Day, a fost deschisa de Catalin Botezatu cu colectia ,,Peacock, o noua colectie haute-couture. O explozie de rafinament si culoare, avand ca tema de inspiratie ,,Legenda Paunului. Conform povestii, la inceputurile lumii, toate pasarile erau albe iar Dumnezeu a dorit la un moment dat sa le dea culoare. Insa numai celei care a dat dovada de cea mai mare fidelitate a hotarat sa o imbogateasca cu cel mai frumos colorit numind-o Paun, cuvant ce simbolizeaza mandrie. Machiajul a fost realizat de Mirela Vescan iar coafura de Laurent Tourette.

Valeria Marini & Catalin Botezatu ,,Seduzioni Diamonds’’- Aceasta colectie pe care Botezatu a realizat-o pentru cunoscuta Valeria Marini a starnit un imens interes in Italia odata ce a fost prezentata la Milano Fashion Week. Creatiile prêt-à-porter de lux au fost fotografiate si raspandite in intreaga lume.

Nuante de roz prafuit, de auriu, argintiu, cape de blana, paiete, catifea si voaluri plicate au fost mixate, rezultand o colectie prêt-à-porter foarte glamouroasa.

Seara a continuat cu cantareata Ianna care a incantat audienta, fiind acompaniata de trei viori si un violoncel. In fata hotelului Rex s-au regasit intr-o expozitie de zile mari- ultimul tip de Jaguar, lansat in
Romania, o barca - cel mai nou model de la Black Sea Boats si o mini-expozitie oferita de Belgravo cu rochii exclusiviste, de colectie, semnate Versace si Dolce&Gabbana.

Apoi, Fashiontv Party s-a tinut in incinta hotelului Rex, la Biavati Beach Club. Machiajul modelelor a fost asigurat de ,,Il Makiage’’ si ,,Beauty & Fair Group’’ - Dr.Zenovia Mateescu, iar coafura de catre ,,Salerm Cosmetics’’ si salonul ,,Vogue Style’’


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.