In Atelierul Brio creativitatea a atins cote maxime. Ne bucuram de razele soarelui, iar primavara este o adevarata sursa de inspiratie.

Cui se adreseaza colectia de bijuterii cu perle si cristale?
Colectia se adreseaza…hmmm sau mai bine zis noi vrem sa le convingem pe doamnele si domnisorele care citesc aceste randuri ca bijuterille noastre chiar daca au in mare parte cristale si perle light, fara culoare isi pot personaliza colierul cu perle si cristale colorate. Acesta este marele atuu: poti avea in cutia ta cu bijuterii un accesoriu care sa te reprezinte. Vrem sa fii incantata de modelul creat cu manutele noastre si sa il porti la evenimentele cele mai speciale din viata ta.

Bijuteriile noastre se adreseaza si domnisoarelor care vor pasi in curand spre altar, alaturi de persoana iubita. In magazinul nostru vor gasi: coliere, bratari, ace par, diademe create cu multa indemanare si bun-gust. Vom fi prompte si vom onora comenzile in cel mai scurt timp posibil, indiferent de locatie.

Cea mai mare bucurie de cand am lansat magazinul: zambim si acum cand ne aducem aminte de o comanda plasata online de o fosta colega de liceu, care a fost fermecata de colierul Beaded With Style si asa am reajuns sa reluam o veche prietenie. Ah da, asa am ajuns si sa expediem dincolo de meleagurile natale!
Va asteptam sugestiile, parerile sau recomandarile pe www.briocrystal.ro.

  • Kudika

    RETRO IS BACK la DEICHMANN

  • Kudika

    MINA lansează ediția itinerantă MINA Pop-Up, proiect care...

  • Kudika

    Juno, asteroidul relațiilor, a intrat în Fecioară pe 17 octombrie....

  • Kudika

    5 motive sa vizitezi Zanzibar

  • Kudika

    Zanzibar, o destinație mai ușor de explorat de către români

  • Kudika

    Se apropie Black Friday! 5 modele de rochii pe care sigur le vei...