Setari Cookie-uri

Trend alert: imprimeurile digitale

Imprimeurile digitale, o propunere moderna si inovatoare din partea designerilor!

Imprimeurile digitale se numara printre tendintele inovatoare propude de marile case de moda. Culori puternice si combinatii inedite de peisaje adauga o nota extravaganta tinutelor de sezon. Aceste printuri promoveza un stil indraznet dar pot fi transpuse cu usurinta in cat mai multe tipuri de vestimentatie.

Daca esti adepta unei vestimentatii romantice alege imprimeuri pastelate sau peisaje din natura. Iti place sa iesi in evidenta printr-un stil vestimentar expresiv? Incearca printuri cosmice, arhitecturale sau combina mai multe tipuri de desene.

In acest sezon Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana si Vera Wang sunt doar cativa dintre designerii care au promovat pe catwalk modele variate de imprimeuri digitale. Se poarta rochiile medii, care nu mai au nevoie de foarte multe accesorii pentru a iesi in evidenta, dar si bluzele sau pantalonii scurti cu imprimeuri digitale. Nu in ultimul rand, incaltamintea cu modele abtracte poate deveni elementul vedeta dintr-o tinuta.

Cum se poarta?

Imprimeurile digitale te propulseaza imediat in centrul atentiei. De aceea, cand le incluzi intr-o tinuta ar trebui sa renunti la alte accesorii colorate. Un ceas sau o pereche de cercei nu vor imbogati in exces vestimentatia, dar evita bratarile voluminoase sau colierele suprapuse. Daca imbraci un top imprimat, combina-l cu o pereche de pantaloni sau o fusta intr-o singura culoare. In materie de accesorii alege intre o bratare sau un inel supradimensionat.

Citește și:

Rochiile se asorteaza cu incaltaminte simpla uni. Nude este alegerea perfecta pentru orice imprimeu, dar poti opta si pentru o anumita nuanta regasita in vestimentatie.

Piesele vestimentare cu imprimeuri abstracte se potrivesc foarte bine cu alte haine in culori electrice. In sezonul petrecerilor de vara lasa-ti imaginatia sa zboare si testeaza combinatii cat mai variate. Ziua pastreaza o linie casual clasica, dar seara experimenteaza!

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.