Setari Cookie-uri

Top cinci tendinte pentru toamna aceasta

Ce se poarta in aceasta toamna?

Odata cu venirea toamnei, multe dintre noi simt nevoia sa isi reorganizeze tinuta si sa isi aduca in gardoroba haine mai noi, mai interesante si mai atractive. Daca nu ai fost atenta la ce spun marile case de moda ca se poarta in perioada urmatoare, venim in ajutorul tau cu un scurt rezumat despre cele mai importante tendinte, in mod aplicat.

Asadar, iata ce merita sa integrezi in outfitul tau in urmatoarea perioada:

Tonuri de gri

Cele cincizeci de tonuri de gri se continua si in moda, mai ales in acest sezon. Fie ca vei opta pentru jachete supradimensionate, pantaloni evazati, pulovere sau camasi, toate pot fi gri. De asemenea, poti indrazni sa te imbraci in totalitate in gri, in mai multe nuante, fara sa te temi de monotononie cromatica.

Stanga: rochie gri Dino, la 75,60 RON.
Dreapta: blazer gri, lung, 55,72 lei. Ambele, de pe Shopamor.ro

Citește și:

Brose

O veste buna pentru iubitoarele de accesorii: brosele se intorc in acest sezon si abia asteapta sa le folosesti pe sacourile tale, pentru a fixa esarfele sau, pur si simplu, pentru a le aplica pe camasi sau rochii. Poti avea curajul sa le folosesti pe cele supradimensionate, ori pe cele vintage, care iti vor da un aer boem.



Brose vintage, de pe 1928.com.
Stanga, 28 dolari. Dreapta, 55 dolari.

Fuste in franjuri

Fustele in franjuri sunt un element nou al acestui sezon si pot reprezenta un punct cheie al tinutei tale. Vor fi la moda acele fuste pana la nivelul genunchilor, a caror baza este formata, practic, din franjuri, mai mici sau mai mari. Le poti purta cu pantofi stiletto, ori cu cizme inalte, cu toc – efectul va fi unul extrem de chic! Mari case de moda, precum Christian Dior sau Oscar de la Renta le-au inclus in prezentarile lor deja, asa ca merita sa indraznesti!

Citește și:

Pantofi excentrici

Tot in aceasta toamna, pantofii par sa fie cei mai curajosi. Cei acoperiti cu blana, cu pietre excentrice sau cu talpi inalte, toti au liber in urmatoarele luni. Daca iarna trecuta nu ai indraznit sa porti botinele cu talpa groasa si striata, acum poti sa le mai acorzi o sansa. Nici pantofii cu talpa joasa, cu imprimeu animal print nu sunt de ignorat. Asadar, poti sa iti permiti si tu sa fii excentrica!

Foto: instagram

Pantaloni cu talie inalta

Pantalonii cu talie inalta nu dispar nici anul acesta, ci rezista pe podium, in varianta celor evazati, dar si skinny, ori masculini. Asadar, daca nu ai investit in ei anul trecut, merita sa o faci acum!

Foto: instagram

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.