Setari Cookie-uri

Ghidul unei femei practice. Unde se ascund chilipirurile de toamna

Toamna se numara bobocii, dar si banii din buzunar, deoarece fiecare persoana se pregateste, intr-un fel sau altul, pentru iarna.

Prima luna de toamna a trecut deja si a inceput numaratoarea inversa: in doar cateva saptamani vom intra in luna cadourilor, iar garderoba cere sa fie umpluta cu noi accesorii.

Femeile practice stiu, insa, ce trebuie sa faca pentru a nu cheltui o avere pentru lucrurile de care au nevoie.

Tinta perfecta: un bun raport calitate/pret

De-a lungul timpului, cercetatorii au studiat intens modul in care consumatorii percep raportul calitate/pret atunci cand vine vorba despre produsele achizitionate, conform unui studiu publicat de Asociatia pentru Studierea Consumatorului din SUA, iar perceptia oamenilor pare strans legata de mediul social in care s-a format. Cu toate acestea, lucrurile ar putea fi mai simple pentru tine. Gandeste lucid si incearca sa afli daca un anumit obiect pe care vrei sa-l cumperi merita banii. Din cauza brandului, multe produse au preturi de pana la 10 ori mai mari decat altele similare, insa acest fapt nu se va rasfrange intotdeauna si asupra calitatii acestora. Pentru a face cea mai buna alegere, compara produsele online si nu cumpara din primul magazin care iti iese in cale.

Citește și:

geci de toamna

Fii practica: produsele au preturi mici in extrasezon

Noteaza pe o lista nevoile tale pentru urmatoarele sezoane si afla care sunt lucrurile pe care esti sigura ca le vei cumpara la iarna, la primavara si chiar la vara. Apoi stabileste o alta lista cu prioritati. Daca vei cumpara acum rochii sau sandale de vara, preturile acestora ar putea fi derizorii, deoarece marile magazine au intrat in etapa lichidarilor de stoc. In plus, daca ai nevoie de haine pentru sezonul rece, trebuie sa te grabesti. In curand, preturile acestora vor creste vertiginos din cauza cererii pe piata pentru astfel de produse. Cumpara acum ghetele de iarna. Iar daca esti pasionata de sporturi de iarna sau partenerul tau are nevoie de accesorii pentru partiile de schi, acum este momentul: preturile sunt inca accesibile. Insa nu te speria! Dupa cum vedem pe biciclop.eu, magazinele online abunda in produse si oferte pentru echipamente care se afla, inca, in extrasezon.

Citește și:

articole de iarna

Nu te speria de produsele second-hand

Produsele second-hand se afla de sute de ani in topul preferintelor oamenilor, insa cea mai rapida crestere a cererii si ofertei pentru astfel de produse a crescut vertiginos in ultimii 20 de ani, conform unei studiu publicat in cadrul Universitatii Umea pentru Economie si Afaceri din Suedia. Aflam, astfel, ca nu este deloc un fenomen specific romanesc, asa cum am fi tentati sa credem la prima vedere. Este de ajuns sa aruncam o privire pe cifrele statistice legate de vanzarea produselor second-hand in Marea Britanie si aflam ca britanicii le cauta din ce in ce mai mult, conform portalului statista.com. Chiar daca nu iti surade ideea de a cumpara produse second-hand, trebuie sa stii ca sunt o adevarata afacere. In plus, multe magazine second-hand ofera o gama larga de articole vestimentare noi, la preturi de pana la zece ori mai mici decat cele scoase la vanzare in magazinele din marile centre comerciale. Iar piata second-hand este atat de vasta, incat poti cumpara si telefoane mobile, laptop-uri, tablete si chiar PC-uri la fel de performante ca cele noi, dar la preturi cu 30-50% mai mici. In cazul produselor electronice, daca nu ai incredere ca functioneaza corespunzator, viziteaza showroom-urile magazinelor online si testeaza-le personal inainte de achizitionare.

Citește și:

produse second-hand

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.