Setari Cookie-uri

8 camasi albe de purtat casual, office si de ocazie

Cele mai cool 8 modele de camasi albe de purtat indiferent de ocazie: de la birou, la party!

Exista anumite piese vestimentare care devin, pe masura ce trece timpul, piese pe care te poti baza in construirea unui garderobe mature. Si in construirea unei tinute. Fie ea casual, office, sau de ocazie.

Camasa alba este unul dintre acele articole de imbracaminte care poate fi baza outfit-ului tau. Fie ca vorbim de modelele clasice, fie ca ne gandim la cele androgine, ori dimpotrova la croielile feminine, cambrate, fie ca ne plac modelele cu gulere spectaculoase ori acelea cu mansete bine definite, camasile albe raman la moda.

Am ales cele mai chic modele de camasi albe din toate magazinele online. Pentru ca tu sa nu mai pierzi timpul si pentru ca tu sa-ti alegi repede preferata. Deci, ce vrei: casual, sport, urban, ladylike, cool, sexy, camasa alba de ocazie, modelul business sau pe acela deconstruit?

1. Camasa alba casual are croiala dreapta, buzunare pe piept, si in afara detaliilor si a finisajelor bine executate, nu ieste in evidenta. E perfecta la jeans!

Citește și:

Camasa alba casual - 89,90 lei

2. Camasa alba sport poate avea croiala de inspiratie androgina, usor larga, ceva mai lunga, cu aspect maxi, de tunica. Poart-o cu pantaloni tip training si boots.

Camasa alba sport - 199,90 lei

3. Camasa urban-cool a sezonului este aceea cu mici elemente “iesite din comun” – mici volume, insertii de volane, insertii de alte texturi, aplicatii. Ea are neaparat gulerul mic, inchis pana sus la baza gatului. Mai poate avea mansete cu butoni sau croiala asimetrica – fata/spate sau laterale.

Camasa urban-cool - 129 lei fashion days

4. Camasa ladylike, feminina este, fara doar si poate, aceea cambrata pe talie. Poate avea gulerul rotunit si manecile ¾.

Camasa ladylike - 174,99 lei

5. Camasa alba poate fi sexy si prin felul in care o porti – suflecata in talie de exemplu – dar si cu ajutorul insertiilor de texturi transparente sau a decupajelor ce lasa pielea la vedere. E perfecta cu pantaloni din piele si fuste conice, midi, cu stiletto.

Citește și:

Camasa alba - 187 lei

6. Camasa office sau business este usor cambrata, clean-cut, fara artificii de croi, doar finisaje impecabile.

Camasa office - 109,9 lei

7. Daca te gandeai ca nu poti alege o camasa alba la o ocazie, te contrazicem. Un model cu guler-jabou sau cu guler-tunica, eventual dintr-o textura lucioasa – satinul e la mare cautare in acest sezon! – devine piesa centrala a tinutei tale.

camasa cu maneci clopot - 59 lei

8. Camasa alba deconstruita este piesa IT a sezonului. Ea poate fi acea piesa care intoarce privirile. Nu credeai ca se poate spune asta despre o camasa alba, nu-i asa?

Camasa cu insertii transparente - 180 lei

sursa foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.