Setari Cookie-uri

5 rochii versatile potrivite indiferent de ocazie

5 modele de rochii versatile pentru o garderoba chic cu buget redus

Rochia este fara doar si poate cea mai eleganta piesa vestimentara din garderoba feminina. Si, alaturi de fusta, este si o varianta ladylike casual, office sau de seara. Cu siguranta, nu ai destule rochii in dressing! Si cu siguranta te gandesti – justificat – ca ar trebui sa investesti prea mult in piese destul de scumpe, pentru a-ti completa garderoba cu rochii sport, casual, de seara, de cocktail, de mers in club, de purtat la birou sau la o intalnire business ori romantica. Cam multe modele, nu-i asa? Si cam cat ar costa?

Ei bine, am cautat in magazinele online, cele mai chic rochii versatile – ce pot fi mixate in orice tip de tinuta, indiferent de ocazia sau momentul zilei in care te afli – tocmai pentru a nu-ti afecta bugetul si tocmai pentru a avea mereu la indemana solutia la intrebarea “Cu ce ma imbrac azi?”

Citește și:

1. Rochia clasica

Rochia midi, croita pe corp, dreapta sau conica, intr-un ton basic – de preferat clasicul negru – poate fi o optiune de purtat cu ghete sau botine, cizme sau chiar cu sandale sau pumps.

Rochie midi - 329 lei

2. Rochia tip lalea sau clos

Un alt model de rochie ce poate fi usor de adaptat in tinuta ta este rochia feminina tip lalea sau clos. Este un model usor retro, ce aminteste de New Look-ul lansat de Dior in anii ’50, iti accentueaza talia si adauga un plus de feminitate stilului tau. Poart-o cu jacheta tip Biker ziua, cu cardigan pana in talie si balerini la birou sau cu stiletto sau pantofi cu toc kitten seara, la o petrecere.

Rochie lalea - 339,99 lei

3. Rochie eleganta din dantela

Rochia din dantela din bumbac poate fi pretioasa dar si casual. Alege un model intr-un ton clasic – negru, gri, bej, nude, marouri, ivoire – si va fi cu atat mai simplu de accesorizat, fie ca alegi s-o porti office, fie casual sau la o ocazie speciala.

Citește și:

Rochie din dantela - 179 lei

4. Rochie petrecuta

Rochia petrecuta, sau parte peste parte – popularizata de Diane von Furstenberg – este un model pe cat de simplu, pe atat de versatil!

Rochie petrecuta - 214,99 lei

5. Rochia sac

Rochia-sac, fara linia taliei, croita drept, de la umeri pana la tiv este usor de purtat si extrem de confortabila! O poti purta cu cizme sau bocanci ziua, o poti prinde cu o curea in talie si ii poti asorta sandale tip botina pentru o tinuta de seara, si o poti purta chiar sport, cu joggers si jacheta Parka.

Rochie sac - 199,90 lei

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.