Setari Cookie-uri

5 rochii midi feminine de purtat in iarna aceasta

Rochia midi este cu siguranta piesa definitorie a acestui sezon. Se poarta cea cu croiala-sac, se poarta aceea din stofa de lana, se poarta aceea cu insertii transparente sau din dantela, se poarta rochia midi din catifea, se poarta rochia eleganta, de tip office, se poarta rochia-lalea cu fusta evazata, plina, ampla, dar se poarta si rochia midi conica.

Se poarta atat stilul androgin, cat si acela confortabil, de inspiratie casual sau chiar sport, dar mai ales, este sezonul in care feminitatea este la loc de cinste.

Iata cateva modele de rochii cu lungime midi, elegante, feminine, ce pot fi purtate atat casual, cat si la birou sau la o ocazie speciala.

Alege-ti preferata in functie de ocazie:


1. Rochia midi-lalea, cu fusta ampla, ce aminteste de croiala anilor ’50, de New Look-ul lui Dior este perfecta pentru o ocazie speciala – petrecere sau cocktail. Poart-o cu pumps nude sau kitten-heel negri.

Rochii midi

Rochie: 379,99 lei


2. Rochia midi conica, ce urmareste linia corpului, este optiunea ideala de purtat la birou sau la o intalnire de business.

Iti recomandam un model cu un detaliu interesant de croiala – volan, drapaj, decupaj, insertia unei texturi surprinzatoare: piele, voal, dantela. Poart-o negresit cu stiletto.

Citește și:

Rochii midi

Rochie: 349 lei


3. De la croiala, ajungem la textura, si-ti recomandam rochia midi din catifea. Este perfecta atat casual cat si la un party, cu cizme lungi, peste genunchi.

Rochii midi

Rochie: 189 lei


4. Tot la capitolul textura, te sfatuim sa cumperi negresit o rochie midi din stofa Brit style. Carourile englezesti sau tesatura melanj sunt elegante dar si relaxate in acelasi timp. Acest gen de rochie din stofa “merge” de minune cu botine sau cu ghete.

Rochii elegante

Rochie: 699,90 lei


5. O vedeta a acestui sezon este cu siguranta rochia midi din textura metalica, cu irizatii lucioase, glossy sau din material cu glitter. Daca gasesti un model din lurex sau un model cu fusta plisata ai “bifat” doua must-have-uri in acelasi timp.

Intrucat acest gen de rochie este o piesa dominanta, ce acapareaza atentia, ai nevoie de accesorii fara multe “artificii” decorative. Iti recomandam totusi ceva culoare la accesorii: rosu, galben, oranj sau verde!

Citește și:

Rochii midi

Rochie: 179,99 lei


Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.