Setari Cookie-uri

Cum porti pantalonii din piele la birou

Ai zice ca tinuta ta office trebuie sa fie serioasa, sobra, aproape monocroma (daca nu de multe ori monotona), cu cateva tesaturi deja clasice: bumbac, stofa, matase. Ai zice ca pielea nu este tocmai potrivita pentru un outfit business.

Dar astazi iti vom demonstra cu exemple, cat de bine se incadreaza o textura precum pielea intr-un mix office. Pentru ca astazi ti-am pregatit trei tinute de purtat la job in care piesa de rezistenta o reprezinta pantalonii din piele.

1. Pantalonii din piele pot fi purtati in locul celor clasici, la dunga. Arata impecabil cu o camasa basic si un sacou cu taieturi masculine. Te sfatuim sa alegi in completare o geanta de mana, o pereche de botine si o bijuterie feminina – sa zicem o brosa atasata de camasa, sau de reverul blazerului.

Outfit office

Geanta: 479 lei; Brosa: 19,99 lei; Ghete: 129 lei

Colanti: 49 lei; Camasa: 149 lei; Sacou: 499 lei

2. Poti purta pantalonii din piele intr-un mix inspirat de tinutele studentilor americani, daca dress-code-ul nu e tocmai draconic. Ai nevoie de o bluza/camasa, pantofi cu calapod androgin si o jacheta Bomber sau de tipul College style. O geanta plic mare si un ceas minimal si tinuta de mers la birou e foarte chic.

Citește și:

Outfit office

Pantaloni: 199 lei; Bluza: 150 lei; Jacheta: 400 lei; Ceas: 464 lei; Pantofi: 269 lei

3. Pentru un stil feminin, pantalonii din piele pot iesi in evidenta cu o bluza fluida, ladylike, eventual cu jabou (foarte la moda in acest sezon!) si un cardigan cambrat, subtire, pana in talie. Adauga o bratara sau o pereche de cercei, o geanta de umar micuta si pantofi de tip pumps, cu tocul gros si esti gata de pecat la job!

Tinuta office

Geanta: 295 lei; Pantofi: 99 lei; Cercei: 57,49 lei

Pantaloni: 220 lei; Bluza: 199 lei; Pulover: 551 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.