Setari Cookie-uri

Dolce & Gabbana primavara-vara 2011

Casa de moda Dolce & Gabbana propune pentru sezonul primavara-vara 2011 o colectie rafinata, romantica si seducatoare. Feminintatea este ingredientul principal, omagiat pe tot parcursul prezentarii.

Casa de moda Dolce & Gabbana propune pentru sezonul primavara-vara 2011 o colectie rafinata, romantica si seducatoare. Feminintatea este ingredientul principal, omagiat pe tot parcursul prezentarii. Dantelele, broderiile si materialele fluide semitransparente au fost elementele definitorii care au creionat viziunea designerilor Domenico Dolce si Stefano Gabbana.

Defilarea a debutat cu aparitia pe podium a manechinului Natasha Poly. Imbracata intr-o rochie lunga transparenta, aceasta a deschis show-ul Dolce & Gabbana. Paleta cromatica a fost una restransa. Albul imaculat a dominat catwalk-ul. Contrastul a fost asigurat de tinutele all black si de imprimeurile florale care au adus un plus de culoare si rafinament colectiei.

Dantela a reprezentat laitmotivul prezentarii. Piese vestimentara diafane au amintit de clasica rochie de mireasa gratie structurilor lucrate minutios si broderiilor care au uimit printr-o acuratete desavarsita. Transparentele ademenitoare au evidentiat subtil partile seducatoare ale corpului feminin.

Rochiile romantice diafane s-au impletit foarte bine cu tinutele negre, provocatoare, puse in valoare de materiale lucioase si insertii de piele. De asemenea, din prezentare nu putea lipsi imprimeul tip leopard, element de referinta al casei de moda Dolce &Gabbana. Printul a fost evidentiat foarte bine printr-o rochie eleganta de cocktail. Insa, pe parcursul prezentarii a fost combinat ingenios si cu accente de alb, negru si dantele, efectul vizual creat fiind deosebit.

Daca alta data designerii au optat pentru imprimeuri florale fanteziste si culori vibrante, de aceasta data au ales o reprezentare mult mai aproape de natural. Florile au fost reproduse intr-o gama cromatica pastelata, calda. Asadar, pentru a-si expune cat mai clar viziunea, creatorii au utilizat o varietate de texturi si structuri.

Prezentarea a fost extrem de bogata si in privinta pieselor vestimentare. Designerii au acoperit o gama larga de stiluri, realizand atat rochii de zi, de seara, costume deux-pieces, rochite baby-doll dar si body-uri sexy.

Un articol Cristina Craciun


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.