Setari Cookie-uri

Max Mara: colectia primavara-vara 2011

Colectia Max Mara propune pentru sezonul estival o linie casual inedita. Este dedicata femeilor urbane si dinamice care imbina cu placere si maiestrie eleganta cu stilul practic de zi cu zi.

Colectia Max Mara propune pentru sezonul estival o linie casual inedita. Este dedicata femeilor urbane si dinamice care imbina cu placere si maiestrie eleganta cu stilul practic de zi cu zi.

Prezentarea a debutat cu piese vestimentare minimale, intr-o paleta cromatica pastelata. Nude, alb, piersica si bej se numara printre culorile alese pentru a sublinia feminitatea intr-o maniera calda. Maletele mulate s-au impletit armonios cu fustele ample si salopetele scurte. Intre nuantele terne accentul a fost asigurat de curele subtiri din piele in nuante electrice: violet, turcoaz si oranj.

Contrastele de culoare au conferit un plus de vitalitate si energie colectiei. Tinute diafane all white au fost puse in valoare de accesorii nonconformiste de efect. Transparentele, texturile lucioase si tricotajele sunt elementele centrale propuse de Max Mara. De asemenea, imprimeurile cu buline si tinutele inspirate din anii ’80 au conferit un aer proaspat si tineresc.

Creatiile designerilor inspira la creativitate si ingeniozitate. Culoarea a fost leit-motivul prezentarii semnate Max Mara. Intre piesele vestimentare nude sau albe, au fost inserate haine in culori electrice sau combinatii de texturi contrastante. Oranj, galben neon si violet au fost culorile vedeta ale colectiei. Totodata, minimalismul a fost evocat si prin intermediul taieturilor indraznete ale pieselor vestimentare. Alte propuneri vestimentare pentru sezonul cald au fost bluzele cu spatele gol, rochiile decupate si bustierele seducatoare. Trench-ul este reinterpretat intr-o maniera originala, foarte vesela.

In materie de coafura si machiaj primeaza naturaletea . Parul a fost lasat liber si trasaturile chipului au fost evidentiate printr-un make-up sofisticat, abia sesizabil. Accesoriile au fost restranse, rezumandu-se doar la gentii medii, curele subtiri si ochelari de soare.

Un articol Cristina Craciun
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.