Setari Cookie-uri

Emilio Pucci primavara vara 2011

Emilio Pucci propune pentru sezonul cald rochii boeme si imprimeuri multicolore. Colectia a adus pe podium combinatii indraznete, multa culoare si accesorii variate.

Emilio Pucci propune pentru sezonul cald rochii boeme si imprimeuri multicolore. Colectia a adus pe podium combinatii indraznete, multa culoare si accesorii variate.

Rochiile cu taieturi indraznete si decupaje au pus in valoare feminitatea absoluta si senzualitatea siluetei feminine. De asemenea, decolteurile adanci, asimetriile si transparentele au creat niste efecte vizuale indraznete.

Paleta cromatica s-a axat pe nuante pamantii, avand la baza tonuri intense de portocaliu si albastru. Drapajele monocrome impletite cu imprimeuri picturale si printuri din piele de sarpe au creat un tablou de o frumusete incredibila. Peter Dundas, designerul casei de moda Pucci a transformat catwalk-ul banal intr-un decor artistic impresionant.

Acesta a imbinat admirabil stiluri variate, rezultatul fiind o colectie complexa, cu piese vestimentare desprinse din epoci diferite. Se remarca rochii drapate si sandale cu siret care amintesc de Grecia Antica, pantaloni country cu franjuri, topuri cu siret, dar si tinute inspirate din anii ’70. De asemenea, printurile tematice care au avut ca sursa de inspiratie vechi triburi indiene au fost transpuse pe rochii scurte cu un design modern.

Topurile boho si rochiile ample accesorizate cu siret au reprezentat elementul central al colectiei. Designerul s-a jucat cu volanele si decupajele indraznete, realizand un joc de forme si imagini seducatoare. Senzualitatea a fost subliniata prin transparente, drapaje delicate si taieturi fine. Costumele de baie decupate n-au lipsit nici de aceasta data din prezentarea semnata Emilio Pucci.

Asemenea pieselor vestimentare, accesoriile au fost variate, menite sa echilibreze colectia. Cizmele inalte cu siret au conferit o imagine sexy, deosebita. Acestea au fost asortate rochiilor de seara asimetrice, care au lasat la vedere picioarele atragatoare. La polul opus, pentru tinutele de zi designerul a propus sandale inalte decupate.

In materie de genti, propunerile designerului Dundas au constat in modele boho-chic cu insertii de franjuri si genti practice cu barete lungi purtate pe diagonala sau prinse in talie.

Un articol Cristina Craciun


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.