TouchedBy: Irina Schrotter

TouchedBy: Irina Schrotter
Kudika
30 Mai 2011

Irina Schrotter semneaza noua colectie din cadrul proiectului TouchedBy, lansat de Mihaela Glavan in anul 2009.

Irina Schrotter semneaza noua colectie din cadrul proiectului TouchedBy, lansat de Mihaela Glavan in anul 2009. Pantofii creati de designerul vestimentar se vor gasi in magazinul Sepala, de pe Strada Benjamin Franklin numarul 9, pana la sfarsitul lunii iunie.

“E firesc ca o colaborare atat de indelungata sa se transforme intr-un produs care sa imbine filosofiile celor doua branduri. Pentru noi, femeile, incaltamintea este la fel de importanta ca hainele. Simplitatea si calitatea pieselor marcii mele sunt perfect completate de finetea taieturilor si moliciunea materialelor din pantofii semnati de Mihaela, care are indiscutabil unele dintre cele mai bune calapoade din tara”, spune Irina Schrotter.

Proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Sepala.

Proiectul TouchedBy va continua in iunie cu creatiile lui Mihai Dobrovolschi, in iulie cu designerul vestimentar Alina Botea, in septembrie cu fotograful Alex Galmeanu si in octombrie cu designerul vestimentar Lucian Broscatean.

Printre cei care au fost implicati in acest proiect se numara Adelina Ivan, Ana Alexe, Carmen Secareanu, Catalin Botezatu, George Neagu, Irina Marinescu, Ovidiu Buta, Stephan Pelger.

Vizionare placutaIti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri