Setari Cookie-uri

Video: Prada, colectia 2011

Miuccia Prada propune o vara excentrica plina de culoare si energie. In colectia pentru sezonul primavara-vara 2011 s-au remarcat nuante exotice, dungi si combinatii de imprimeuri inedite, nemaiintalnite pana acum.

Miuccia Prada propune o vara excentrica plina de culoare si energie. In colectia pentru sezonul primavara-vara 2011 s-au remarcat nuante exotice, dungi si combinatii de imprimeuri inedite, nemaiintalnite pana acum.

Prezentarea a debutat cu tinute minimaliste uni, asemanatoare unor uniforme in culori neon: orange aprins, albastru electric si verde intens. Colectia dezvaluie inca de la primele aparitii mesajul clar pe care si-a propus sa-l promoveze. Curajul si indrazneala sunt cuvintele definitorii, atributele care ilustreaza cel mai bine conceptul din spatele hainelor. Piesele vestimentare create de Prada se adreseaza unei femei puternice, curajoase care adora sa fie in centrul atentiei.

Influentele baroce se resimt printre dungile colorate si imprimeurile exotice. Pe langa haine indraznete,
Prada promoveaza si un nou model de accesorii. Desi ochelarii de soare in stil aviator sunt pe val, casa de moda italiana vine cu o propunere nonconformista: forma fluturelui si ochii de pisica sunt noile trenduri lansate de Prada.

Designul lejer al anumitor piese vestimentare imprumuta ceva din croiala masculina, insa feminitatea primeaza datorita culorilor folosite si fustelor cambrate care accentueaza talia. Totodata, show-ul a uimit prin originalitate si elemente extravagante nemaivazute pana acum la Prada. Casa de moda a promovat in general o imagine eleganta, traspusa prin creatii sofisticate, in culori inchise cu o croiala clasica.

Look-ul modelelor a fost minimalist si simplu pentru a nu distrage atentia de la hainele indraznete. Pe un fond nude, pleoapele metalice au completat perfect imaginea gandita de designer. Machiajul grafic realizat de Pat McGrath imbina armonios excentricul cu prospetimea glam.

Atmosfera de carnaval a dominat pe parcursul prezentarii. Mesajul transmis de Miuccia Prada a fost perceput foarte clar odata cu prezentarea colectiei primavara-vara 2011: “E timpul sa fii indraznet!”.
Colectia s-a incheiat simetric. Singura deosebire a constat in culorile electrice care au fost inlocuite cu negru. Show-ul a fost inchis de manechinele imbracate in piese vestimentare negre senzuale.

Un articol Cristina Craciun




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.