Setari Cookie-uri

Ralph Lauren toamna-iarna 2011

Eleganta si rafinamentul definesc cel mai bine colectia Ralph Lauren pentru sezonul toamna-iarna 2011. A fost prezentata in cadrul New York Fashion Week intr-un show unic si luxos.

Eleganta si rafinamentul definesc cel mai bine colectia Ralph Lauren pentru sezonul toamna-iarna 2011. A fost prezentata in cadrul New York Fashion Week intr-un show unic si luxos. China a reprezentat principala sursa de inspiratie a colectiei. Rochiile negre din matase lucioasa au avut o semnificatie majora atat din punct de vedere stilistic dar si tematic.

Negrul si materialele lucioase au reprezentat leitmotivele colectiei. Piesele vestimentare nu au respectat designul traditional specific artei chineze, ci au fost reinterpretate intr-o maniera cat mai creativa. Colectia a imbinat rochii luxoase cu jachete din matase brodate, veste matlasate din catifea sau smokinguri elegante. Cateva rochii de cocktail au fost ornate cu margele sau insertii de culoare de inspiratie Art Deco.

Paleta cromatica a fost restransa. Negrul intens fumuriu a predominat in colectia Ralph Lauren dedicata sezonului rece. Accentele au fost asigurate de culori puternice precum: visiniu, rosu aprins, violet sau verde.

Designerul Ralph Lauren a dezvoltat imaginea feminitatii in colectia sa. A optat pentru rochii lungi sau taieturi ample care sa confere un aer enigmatic si seducator siluetei. Smokingul masculin care a revenit in forta in tendinte a intregit imaginea senzuala a femeii actuale. Influentele masculine transforma femeia intr-o aparitie puternica si totodata sexy. Ralph Lauren combina sacoul de inspiratie masculina cu fuste lungi sau pantaloni largi evazati.

Asimetriile sunt din nou pe val la fel si insertiile de materiale transparente. Talia este puternic evidentiata prin croieli cambrate sau curele subtiri. In materie de accesorii, au primat colierele si cerceii lungi in nuante tari. De asemenea, gulerele de blana au conferit o nota eleganta rochiilor lungi si mantourilor confectionate din stofa fina. Nuotatea o reprezinta gulerele potrivite nu numai la ocazii speciale, ci si in timpul zilei.

Un articol Cristina Craciun

Vizualizeaza mai jos prezentarea colectiei toamna-iarna 2011:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.