Setari Cookie-uri

Gala AVANPREMIERE editia a 9a: Moda sezonului primavara-vara 2012

In urma cu numai cateva zile a avut loc cea de-a noua editie a Galei AVANPREMIERE. Cel mai important eveniment multi-brand al sezonului a reunit peste 400 de invitati la Muzeul National de Arta Contemporana, unde 12 dintre cei mai hot designeri ai momentului si-au prezentat propunerile pentru primavara – vara 2012.

Carmen Secareanu – colectia SS 2012



Teodora Baciu – “Cabo da Roca”

Colectia are ca punct de plecare Cabo da Roca, locul in care se termina pamantul si incepe marea, cel mai vestic punct al Europei. Acest loc inspirational este reinterpretat prin paleta cromatica de albastru-gri,cu accente de nude si oranj. Tinutele sunt compuse din juxtapuneri de fuste si bluze de matase si piese structurate din lana imprimata, iar modelele de imprimeu si texturile imita crengile copacilor sau scheletul efemer al unei frunze devin astfel semne si simboluri.

Natalia Vasiliev - Acvatic Ring

„Acvatic Ring” este o dezvoltare a vestimentarului aproape fara cusatura derivat din metodele ancestrale ale infasurarilor.Colectia prezinta curbe nesfarsite, pliseuri lineare, jocuri de volum, planuri si contraste.Ca gama cromatica se remarca tonuri de nude, bej si maron, asemanatoare pielii umane, indiferent de rasa si spiritualitate.

Bianca Popp- A Sweet Disregard


A Sweet Disregard este o colectie plina de culori si arome, nuante si forme delicate, toate acestea fiind lucruri perfect sintetizate de primavara japoneza - the cherry blossom.Colectia este realizata din chiffon, matase si dantela, in forme plutitoare, cu un miez construit minutios, in culori pale cu accente saturate, cum gasim in inghetata si acadele.


Ioana Ciolacu – Arrow

Colectia Arrow aduce in lumina forme clare, unghiulare, usor rigide si pline de o geometrie a corpului uman, total opuse primei colectii. Si la nivel cromatic exista o continuitate: abordarea culorilor neutre ce se impletesc cu nuante de accent.Arrow vine sa dezvaluie si sa accentueze, pe rand, o anumita trasatura a purtatoarei, pastrand insa ascuns interiorul fiintei.

Silvia Serban— Dress vs Attitude
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.