Setari Cookie-uri

Video: Chanel Couture primavara-vara 2012

Colectia Chanel Couture pentru primavara-vara 2012, un amestec de eleganta si functionalitate, a reusit ca intotdeauna sa uimeasca audienta.

Colectia Chanel Couture pentru primavara-vara 2012, un amestec de eleganta si functionalitate, a reusit ca intotdeauna sa uimeasca audienta. Karl Lagerfeld a organizat show-ul intr-un cadru special, sub forma unui avion. Designerul si-a propus sa reinventeze uniforma vintage a insotitoarelor de zbor.

Un melanj de albastru marin, bleu, griuri si accente metalice usoare au constituit paleta cromatica a colectiei. Designul pieselor vestimentare a urmat o linie simpla. S-au remarcat rochii cu talia cazuta si gulere inalte dar si rochii cu maneci ample si aplicatii pretioase. Structuri din margele bogate si strasuri, detalii specifice pentru piesele couture Chanel au imbracat rochiile elegante de cocktail. Prin amestecul de elemente Lagerfeld a creat o colectie diafana si captivanta.

Prezentarea casei de moda Chanel a reunit piese vestimentare clasice de inspiratie vintage cu piese moderne, extravagante. Karl Lagerfeld propune rochii medii, costume cu fuste pana la genunchi, topuri bufante care marcheaza talia, dar si rochii lungi pana in pamant.

Trendurile Chanel pentru sezonul primavara-vara aduc in prim plan umerii supradimensionati, transparentele, volanele, decupajele si colantii cu strasuri. In materie de accesorii designerul propune cercei lungi si pantofi simpli cu barete in jurul gleznei. De aceasta data Lagerfeld a renuntat la incaltari extravagante si a mizat pe detalii clasice si accesibile.

Ca intotdeauna o parte dintre creatiile couture au fost personalizate prin broderii minutioase. Printre piesele vestimentare care s-au remarcat in colectie se numara o rochie cu petale confectionata din margele negre, dar si alte modele realizate in totalitate din paiete si strasuri lucioase.

sursa foto main: Northfoto

Cristina Craciun



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.