Setari Cookie-uri

Salvatore Ferragamo 2013: fashion show la Luvru

Salvatore Ferragamo a demonstrat ca moda si arta se pot completa reciproc intr-o ambianta desavarsita!

Directorul de creatie al casei Salvatore Ferragamo a demonstrat ca moda si arta sunt doua domenii care au foarte multe in comun. Massimiliano Giornetti a pus in scena cea mai recenta colectie a brandului itaian in muzeul Luvru de la Paris.

Intr-o zona neobisnuita prezentarilor de moda, aripa Denon, care gazduieste lucrari celebre ale lui Leonardo da Vinci manechinele au defilat in rochii elegante, menite sa aduca un nou omagiu siluetei feimine. Fotomodelele au purtat tinute in culori calde, pastelate, in armonie cu locatia aleasa. Colectia Salvatore Ferragamo a cuprins piese vestimentare cat mai variate: pantaloni cu talie inalta, camasi, fuste cu franjuri, topuri, trench-uri si o gama diferita de rochii. Designerul s-a jucat cu texturile si a combinat matasea fluida cu insertii de dantela, piele si tricotaje perforate.

Citește și:

Vestimentatia diversificata a fost completata de accesorii pe masura. Incaltamintea a cuprins cizme inalte din piele intoarsa si sandale de inspiratie greceasca. In materie de genti s-au purtat modele maxi imbogatite cu franjuri sau simple.

Tinutele au avut taieturi adanci dar au lasat putina piele la vedere. Au conturat armonios silueta punand accentul pe senzualitate si feminitate. Infatisarea naturala si machiajul subtil au completat perfect vestimentatia. Manechinele au defilat cu parul desprins, lasat liber pe spate. Trasaturile fetei le-au fost evidentiate printr-un make-up simplu, definit de farduri calde in nuante de maro, bej sau nude.

Show-ul casei de moda Salvatore Ferragamo s-a bucurat de o mare popularitate. Bineinteles, din cadrul evenimentului n-au lipsit celebritatile in pas cu ultimele tranduri de pe catwalk. Printre aceastea s-au numarat actritele Leighton Meester, Freida Pinto, Hilary Swank si manechinul Karolina Kurkova.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.