Advertorial(P)ATU Body Couture

Kudika
16 Iulie 2012

ATU, atuuri - Element care, intr-o anumita imprejurare, ofera cuiva un avantaj sau o sansa in plus. - Fr. atout. (cf. DEX)

ATU Body Couture este numele proiectului vestimentar initiat de Emilian Ciobanu (creatie) si Lacramioara Ilie(logistica), un proiect ce reuneste sub aceleasi auspicii reguli si principii estetice esentiale: utilitate, perfectionare, natural, non show off, studiu (despre) feminitate.

Idea numelui ATU a venit din necesitate: necesitatea unor vesminte, unui 'atu' care sa te faca sa te simti umana, calma, curata, un invelis care sa-ti ofere incredere, sa te detaseze de grup.

Despre ATU Collection SS12:

ATU SS12 inseamna in primul rand idei rotunjite, respiratie, linii minimaliste, simple, calitate, forma perfectionata de atentia acordata detaliului. Materialele folosite sunt in mare parte naturale, exista suprapuneri de bumbac si tul elastic din microfibra, tesatura din bumbac semitransparent, jersey, vascoza modelata la cald/inchideri alternative,(capse biodegradabile), tehnici patchwork cu dubla cusatura, insertii si accesorizari 'secrete'.

Colectia(30 de piese) contine doua elemente principale care se intrepatrund si se potenteaza reciproc: 1prints si 2nude. In cazul pieselor printate exista combinatii variate, fiecare dintre acestea avand caracteristici versatile. Piesele nude sunt realizate din tul elastic (microfibra) foarte fin si bumbac netratat, batut. Cuvinte de ordine: layere suprapuse partial, transparente.

Manifest: eliminarea elucubratiilor volumetrice, culorilor asociate indecent, factorului 'interesant'.

ATU Accesorii:

Suita de piese vestimentare in linii curate si paleta cromatica redusa, este potentata pe alocuri de accesorii – gulere detasabile/coliere si mansete/bratari, cu detalii in relief.

Despre dress-a-porter.ro:

Dress-a-porter este o capsula in care hainele stau alaturi de conceptul primar, de etapele conceperii unui vesmant.

Dress-a-porter este o platforma online, dedicate designului romanesc de calitate, un spatiu virtual in care te poti exprima, poti vizualiza si cumpara obiecte vestimentare unicat sau in serii mici, piese personalizate sau ajustabile, in functie de formele corpului fiecareia.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri