Setari Cookie-uri

Video: Chanel toamna iarna 2012-2013

Descoperile propunerile casei Chanel pentru noul sezon.

Chanel, emblema a elegantei si a rafinamentului, nu s-a dezis nici de aceasta data de stilul impecabil care consacreaza brandul. Karl Lagerfeld readuce in prim plan tinute vestimentare clasice, dar pastreaza accentele luxuriante scpecifice care confera casei Chanel o titulatura aparte.

Colectia a debutat cu tinute suprapuse in nuante inchise. Au predominat griurile si negrul insa pe parcursul show-ului, gama cromatica a inceput sa capete vitalitate prin culori aprinse. Tonuri de mustar, rosu, violet sau verde au adaugat un plus de luminozitate hainelor. De asemenea, imprimeurile picturale transpuse pe voaluri fine au completat perfect imaginea de pe catwalk.

Nu au lipsit jachetele din tweed si costumele deux-pieces. Lagerfeld propune gulere inalte sau croite la baza gatului, menite sa puna in evidenta coliere sau esarfe colorate. Luxul predomina prin texturile sidefate utilizate la confectionarea pantalonilor sau a bluzelor. Stofa groasa este combinata cu printuri lucioase, specifice anilor ’80. Chanel se joaca si de aceasta data cu tinutele contrastante. Imbina excelent piesele clasice cu elementele moderne. Supradimensioneaza buzunarele, gulerele si manecile oferind un aspect impresionant tinutelor. Talia este usor alungita si subliniata prin croiala.

Citește și:

S-au aflat in centrul atentiei rochiile de cocktail confectionate din materiale transparente. Bineinteles, Chanel a mizat pe negru dar si pe nuante de albastru electric, gri sau violet care au atras imediat atentia. Accesoriile au urmat acelasi ton. Bratari masive si coliere fine au decorat creatiile vestimentare. Tinutele au fost combinate cu botine elegante, decupate, cu toc inalt transparent.

Pentru sezonul toamna-iarna, transparentele, texturile lucioase si look-ul dark par sa fie preferatele casei Chanel.

sursa foto prima pagina: Northfoto.com/ Photo by Thierry Orban/ABACAPRESS.COM

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.