Setari Cookie-uri

Atelier Versace toamna-iarna 2012

Versace a propus o colectie extravaganta, invaluita in mister.

Colectia Versace dedicata sezonului toamna-iarna propune un stil luxuriant si rafinat, bogat in detalii decorative. Stilul gotic impletit cu elemente sexy a predominat pe podium prin creatiile sexy, confectionate din piele neagra.

Designerul casei de moda a propus rochii din catifea dar si tinute din piele lucioasa cu tine. Piesele vestimentare au primit si elemente excentrice, menite sa adauge un plus de efect colectiei. Rochiile au fost incrustate cu crucifixe de diferite marimi dar si cristale swarovski care au adus un plus de stralucire.

In materie de cromatica a predominat negrul, dar s-au remarcat si accentele puternice de culoare precum galbenul neon si oranj. Tonurile de nude si alb s-au remarcat datorita texturilor lucioase.

Versace a prezentat un adevarat spectacol futurist, iesit din sabloanele clasice ale casei de moda. Spre finalul prezentarii s-au remarcat cateva rochii elegante de cocktail, sculptate pe talie sau cu crapaturi indraznete. Bineinteles, nu au lipsit nici materialele lucioase, incrustate cu pietre pretioase. Stilul rock chic s-a remarcat si prin structurile metalice care au imbracat rochiile scurte.

Citește și:

Colectia atipica a fost completata si de accesorii in acelasi ton. Donatella Versace a propus modele variate de incaltaminte: cizme din plasa, cizme inalte de piele dar si pantofi stiletto in nuante pastelate. O nota de efect au adus manusile negre si gentile tip plic in culori neon.

sursa foto prima pagina: shuttaerstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.