Va prezentam primul nume deja invitat si confirmat pentru Gala AVANPREMIERE 12, ce va avea loc in mai 2013.

Casa de moda Dior: de ce voi fi mereu indragostita de creatiile lor

Acesta este designerul Florina Ivascu, care pe ruta Milano - Bucuresti - San Francisco incepe sa isi construiasca un brand pe care Gala AVANPREMIERE il sustine.

Absolventa a Academiei di Belle Arti di Brera din Milano si a Facultatii de Arta si Design din Cluj Napoca, Florina Ivascu detine in portofoliu si un atestat Fashion MasterClass Paris, obtinut in urma cursului intens de creatie Couture, colaborare cu "Maison Lesage" Paris, dar si un atestat Workshop „Constructie pe manechin” la institutia „AFOL Moda Milano”, CFP Paullo.

Florina Ivascu si-a prezentat colectia Couture Fall 2012 „ARCHI-COUTURE - An antidote for uniformity”, o colaborare cu Maison Lesage Paris, la muzeul Louvre din Paris in iulie 2012.

Colectia a putut fi admirata alaturi de exponatele faimoaselor case de moda, Louis Vuitton si Marc Jacobs. De asemenea, aceasta a fost expusa la San Francisco in luna octombrie si urmeaza sa fie prezentata la Beijing, in ianuarie 2013.

In plus, Florina Ivascu este castigatoarea concursului Arts of Fashion, San Francisco USA, colectia sa "Cancer Flowers" fiind jurizata de catre mari designeri internationali. In mai 2013, aceasta va fi prezenta la Gala AVANPREMIERE 12.

Lansare oficiala in Romania: Brand-ul frantuzesc Vicomte A. prezinta noua colectie Primavara-Vara - Tinute SAFARI pentru explora
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: