Setari Cookie-uri

Beyond the future

Noua colectie Primavara-Vara 2013 NFF by Stefan Musca

Comunicat de presa

NFF by Stefan Musca lanseaza noua colectie Primavara-Vara 2013 - Beyond the future. Colectia cuprinde modele de jeans, rochii sau jachete, dar si item-uri pentru barbati precum camasi sau sacouri. Lansarea noii colectii NFF coincide cu relansarea magazinului online www.nff.ro.

Viata pe care o traiesc si mai ales ceea ce imi doresc in viitor sa traiesc m-au facut sa fiu realist in prezent. Beyond the future nu este doar un nume de colectie, este un proiect, unul ce tinde spre ascensiune. In acest sezon am reinterpretat tendintele internationale si au rezultat piese extrem de spectaculoase, care creaza personaje si povesti urbane, fiind insa extrem de usor de purtat si accesorizat“, a declarat designerul Stefan Musca.

Colectia Beyond the future propune pentru noul sezon peste 80 de modele de jeans, atat feminine cat si masculine. Acestea sunt lucrate manual, pe model unicat, in combinatii cu piele naturala si diferite tipuri de accesorii. Unele dintre cele mai spectaculoase piese ale colectiei sunt insa perechile de jeansi creati in combinatie cu fas de diferite nuante.

Citește și:

In plus, colectia feminina propune peste 10 modele de rochii, in variante monocrome alb sau negru sau combinatii alb cu negru, din combinatii de materiale naturale cu piele neagra sau nude. Jeansul – materialul vedeta al colectiei – se va regasi in combinatii inedite si in linia de geci feminine care vor completa cu succes orice tinuta.

Sectiunea masculina a colectiei propune o serie de camasi create in trendul monocrom al sezonului: alb, negru sau combinatii alb-negru. Acestea accentueaza silueta masculina prin croieli moderne superdimensionate si combinatii neasteptate de materiale. In plus, barbatii isi vor putea completa tinutele cu geci din piele naturala, urmand tendintele propuse pe cele mai importante scene ale modei internationale.

Lansarea noii colectii NFF by Stefan Musca va coincide si cu relansarea website-ului si magazinului online www.nff.ro. Cu un nou look si noi facilitati, acesta va reprezenta interfata dintre brand si pasionatii de moda din intreaga tara. Toate piesele din noua colectie Primavara-Vara 2013 vor fi disponibile pe magazinul online si de asemenea in showroom-ul Stefan Musca de pe Strada Batistei, in Bucuresti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.