Setari Cookie-uri

Vara aceasta se poarta ia romaneasca

Iile autohtone sunt la moda in vara aceasta!

Comunicat de presa

De Ziua Nationala a iei, 17 mai, Romanian Label a lansat cea mai noua si inedita colectie de ii, menita sa exalte sufletele doamnelor si domnisoarelor prin modelele deosebite si calitatea materialelor folosite.

Colectia de Vara 2013 se concentreaza pe detalii, culori pastel sau aprinse si croiala care ofera lejeritate si confort la fiecare purtare. Brodate in totalitate manual cu fir de moulin si realizate din panza topita, ii-le traditionale Romanian Label au prins din urma trendurile momentului si s-au adaptat cum nu se putea mai bine, fiind gata sa puna in valoare simplitatea, naturaletea si charmul oricarei purtatoare.

Odata cu lansarea noilor modele de ii, Romanian Label lanseaza si cateva indemnuri: “Reinventeaza-ti stilul vestimentar si fii o mandra chic!”, “Poveste pe panza. Fa parte din ea si colinda lumea!”, “Implineste-ti dorinta de a fi unica. Ia-ti o ie pe masura!” si “Celebreaza momentele speciale in stil romanesc. Poarta ie!”, care ne dau un motiv in plus pentru a le include in garderoba fara ezitare!

Citește și:

Versatile si vaporoase, iile Romanian Label cu maneca scurta sau lunga, simple sau cu motive geometrice ori florale ofera o vasta deschidere catre stiluri clasice sau avangardiste, traditionale sau nonconformiste, fiind potrivite atat pentru nostalgicii vremurilor trecute, cat si pentru fashionistele contemporane.

Savureaza moda inspirata din folclorul romanesc si alege cu incredere sa-ti pui in valoare simtul estetic, asortand ia Romanian Label cu accesoriile tale preferate! Te vei bucura de un look nou in fiecare zi!

Preturile ii-lor Romanian Label variaza intre 169 si 759 lei, in functie de complexitatea modelului, putand fi comandate pe RomanianLabel.ro.

Bucuria vine din lucruri simple, insa satisfactia vine din alegerile facute!

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.