Setari Cookie-uri

Fashion trend: O vara plina de culoare

Mathilde propune pentru acest sezon un look feminin, in stil natural. Rochiile Mathilde pun accentul pe suprapuneri de materiale, motive etnice reinterpretate si broderii manuale

Comunicat de presa

Vara reprezinta sezonul vacantelor, dar si perioada in care, in fiecare moment al zilei, acasa, la birou sau in oras, dorim sa ne exprimam pofta de viata, energia si frumusetea. Cum altfel putem face acest lucru daca nu prin intermediul unei rochii, care sa puna in evidenta atat delicatetea, naturaletea, cat si independenta femeii moderne?

Rochiile Mathilde din noua colectie propun un stil natural, dar care, in acelasi timp, iese in evidenta prin atentia acordata detaliilor precum broderiile manuale, suprapunerea de materiale si motivele etnice stilizate.

Materialele utilizate precum tafta, fas, in, matase, confera comoditate si eleganta. Accentul cade pe diferentele de volum, accentuand talia si avantajand frumusetea naturala.

Creatiile integreaza atat combinatia clasica alb-negru, cat si variante mai indraznete de culoare, precum verde sau rosu burgund.

Citește și:

Rochiile sunt disponibile in magazinele din Bucuresti (Nicolae Balcescu, nr. 22), Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta (Vama Veche), Iasi si Timisoara, precum si in reteaua partenerilor din Barlad, Braila, Calarasi, Campulung Moldovenesc, Galati, Ploiesti, Onesti, Radauti, Targu Jiu, Tecuci, Zalau.

Produsele Mathilde sunt comercializate si online, pe Mathilde.ro.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.