Setari Cookie-uri

Destinatii de vacanta alaturi de PANDORA

PANDORA ti-a pregatit o serie de talismane

Comunicat de presa

Vara este anotimpul vacantelor, sezonul in care exploram tari noi si ne relaxam in locuri de poveste. PANDORA ti-a pregatit o serie de talismane care sa-ti aminteasca de locurile frumoase pe care le-ai vizitat deja sau urmeaza sa le vizitezi vara aceasta.

Ce destinatie de vacanta ai ales pentru vara aceasta? Parisul? Poti avea un talisman cu Tour Eiffel si o valiza cu inscriptia Paris. Sau poate Londra? Ai de ales intre talismanul Big Ben si celebrul autobuz double-decker cu steagul Marii Britanii..

Pentru a-ti aduce aminte de Venetia avem pentru tine un talisman gondola, iar pentru calatoria la Roma alege talismanul infatisand Colloseum-ul. Pentru city-break-ul in Barcelona este perfect talismanul Sagrada Familia, iar pentru Berlin, talismanul Poarta Brandenburg.

Iar pentru cei care sunt mereu in cautarea adrenalinei, PANDORA a pregatit un talisman scooter rosu care sa marcheze plimbarile din serile de vara sau talismanul balon cu aer pentru a-ti aminti de experientele inedite din vacante.

Citește și:

Si pentru pasionatii de calatorii indiferent de destinatie, PANDORA a pregatit talismanele avion si aparat foto. Te asteptam in magazinele PANDORA sa le descoperi!

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.