Acestea s-au metamorfozat in fata obiectivului de fotografiat in „sculpturi” vii, prin intermediul rochiilor sirena cu dantela, broderie si paiete cu efect 3D. Coborate parca dintr-un tablou olandez, Alina si Diana au emanat o eleganta desavarsita in rochii din matase si tul Cristallini "garnisite" cu broderie manuala si pene de lebada, in decorul clar-obscur al Casei Vernescu.

Rochii de seară din satin potrivite la evenimentele verii

Daca Thalia era zeita festivitatilor si banchetelor luxoase, Fabulous Muses au evocat filmul „Eyes wide shut” in rochii ispititoare cu insertii de dantela Chantilly sau din material transparent, broderie si pene extravagante.

Muza a elocventei si muzicii, Calliope era considerata cea mai inteleapta muza si purta in mana o harpa. Fabulous Muses au ales pianul drept instrumentul muzical pe acordurile caruia sa vibreze, in rochii pasionale din voal de matase, in tonuri de rosu aprins si burgundy.

Destinate evenimentelor festive ale sezonului rece (Revelion, cocktail-uri, gale, evenimente mondene si petreceri) , rochiile Cristallini contureaza armonios silueta, capata un aspect extravagant prin asocierea paietelor stralucitoare cu tul-ul si provoaca imaginatia prin voalurile fluide, innobilate de broderia cusuta manual, dantela Chantilly, aplicatiile din pietre si paiete.

Colectia de toamna-iarna 2013-2014 este disponibila pe site-ul www.cristallini.ro si la showroom-ul din Bd. Splaiul Unirii, nr 108. In luna decembrie, la orice rochie achizitionata clientii primesc si o pereche de pantofi, la alegere.

Credite foto: Absolutely Faboulous Magazine

Rochii de seara pentru fiecare tip de silueta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: