Setari Cookie-uri

L'Autre Femme - povesti despre un rendez-vous cu noi insine

In noua colectie L'autre femme, Cristina Savulescu imagineaza o punte de intalnire intre ceea ce suntem astazi si ceea ce vom deveni maine.

Visuri, alegeri, sacrificii - toate ne duc spre un singur drum: femeia din viitor. Intalnirea cu noi este esentiala, vom descoperi daca proiectul vietii noastre a meritat fiecare trecere prin foc, fiecare cicatrice, fiecare maxilar inclestat.

Cealalta femeie este femeia in a carei piele vom fi candva, in viitor, cea pentru care am jertfit tot ce era mai frumos, pentru a deveni femeia visurilor noastre.

“Intotdeaua va exista Cealalta femeie. Cealalta femeie as vrea sa imi spuna ca a meritat, atat. Sa fie cel mai frumos strain din lume pe care l-am hranit cu lacrimi si zambete zi de zi, sa vad in ochii ei tristi ca dragostea a meritat, ca sunt vise care s-au indeplinit, ca cicatricile sunt cele mai frumoase amintiri, pentru ca mi-am permis sa simt tot. Sa fiu speriata dar mandra pentru ca prezenta ei ma intimideaza, pentru ca are forta femeii care a vazut tot, a experimentat tot si a mizat tot. Cealalta femeie sunt eu. Si intre mine si ea e doar timp, viata si liber arbitru.” declara Cristina Savulescu, Creative Director al brandului cu acelasi nume.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.