Setari Cookie-uri

Scarlett Johansson

Scarlett a aparut recent la deschiderea festivalului de scurt-metraje LA Short Fest din West Hollywood, cu o coafura chic si o rochie crem care-i complimenta talia mai nou, o talie viespe! Ea a recunoscut ca rolul Black Widow din sequel-ul Iron Man 2 a fost o provocare pentru ca spioana apare intr-un costum strans pe corp, iar camera, se stie, nu iarta nici o cuta in plus.

Scarlett a aparut recent la deschiderea festivalului de scurt-metraje “LA Short Fest” din West Hollywood, cu o coafura chic si o rochie crem care-i complimenta talia – mai nou, o talie viespe! Ea a recunoscut ca rolul Black Widow din sequel-ul “Iron Man 2” a fost o provocare pentru ca spioana apare intr-un costum strans pe corp, iar camera, se stie, nu iarta nici o cuta in plus.

Prezenta si la festivalul Comic-Con, actrita de 24 de ani a avut ocazia sa isi etaleze noua silueta si sa vorbeasca despre eforturile depuse pentru a o obtine. Intervievata de revista People, ea a recunoscut ca “Am tras tare. Au fost multe, multe ore, zile si luni de antrenament de cascador si sala de forta, dar era distractiv pentru ca aveam un scop. Scopul era costumul elastic Lycra” – costum pe care si regizorul Jon Favreau l-a numit “neiertator”, dar care era necesar pentru ca personajul Black Widow, din benzile desenate Marvel Comics, e imprimat in mintile fanilor cu costum cu tot.

Din reportajele norocosilor care au fost tratati cu niste clipuri din film in cadrul conventiei fanilor din San Diego, se pare ca Natasha Romanoff, cu alterego-ul ei, bataioasa Black Widow, va fi centrul atentiei in Mai 2010, cand se va lansa “Iron Man 2”. Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow si nici chiar insusi Omul de Fier, Robert Downey Jr. nu au sanse sa ne capteze atentia atunci cand roscata sexi ScarJo cafteste, fara cascador-dublura, gura targului!

Casatorita din 27 septembrie 2008 cu Ryan Reynolds, Scarlett are aprobarea prietenei de cursa lunga a proaspatului ei sot: Sandra Bullock, intrebata cum de ea, sotul Jesse James, Ryan si Scarlett se inteleg atat de bine incat isi petrec si vacantele impreuna, a declarat ca “Ne asemanam [...] In caminul lor exista onoare si integritate la un nivel pe care il admir sincer ... [catre Reynolds] Ma bucur ca ti-ai gasit o persoana buna. Amandoi au foarte multa grija unul de celalalt si sunt niste oameni frumosi, demni”.

Cariera lui Scarlett a decolat odata cu interpretarea ei din piesa off-Brodway “Sophistry”, unde a jucat alaturi de Ethan Hawke. Actrita a fost nominalizata de trei ori la premiile Golden Globes, pentru “Girl with a Pearl Earring”, “Lost in Translation” (aclamatul tur de forta regizoral al Sofiei Coppola) si “Match Point”-ul lui Woody Allen. Ulterior, Allen a cooptat-o si in alte proiecte de-ale sale, starnind curiozitatea presei. Intr-un interviu pentru MTV News, regizorul a explicat relatia profesionala incontestabil productiva dintre ei doi: “De-ndata ce-am cunoscut-o, am avut o relatie foarte buna cu ea. E foarte carismatica, foarte inteligenta, foarte amuzanta. Invioreaza tot platoul [...] E o copila grozava si foarte talentata. Are si voce. Fie ca ii ceri sa joace chestii dramatice sau sa faca glume, e in stare de ambele. Oricand va fi un rol la care s-ar preta Scarlett, probabil ca ea va fi mereu prima mea alegere”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.