Setari Cookie-uri

Scarlett Johansson

Scarlett a aparut recent la deschiderea festivalului de scurt-metraje “LA Short Fest” din West Hollywood, cu o coafura chic si o rochie crem care-i complimenta talia – mai nou, o talie viespe! Ea a recunoscut ca rolul Black Widow din sequel-ul “Iron Man 2” a fost o provocare pentru ca spioana apare intr-un costum strans pe corp, iar camera, se stie, nu iarta nici o cuta in plus.

Scarlett este mai mult decat o figura care da bine pe ecran, este o persoana cu simt civic, care s-a implicat in politica, de partea Democratilor. Aliandu-se campaniei prezidentiale a lui John Kerry, acum este o fana a lui Obama si se foloseste de statutul ei de VIP pentru a strange bani in scopuri umanitare: in 2009, a oferit spre licitatie pe eBay doua bilete la filmul sau “He’s Just Not That Into You”, si a rasplatit darea de mana a castigatorilor cu ocazia de a o intalni. Fondurile au fost varsate in contul Oxfam, organizatia internationala dedicata crearii de solutii impotriva foametei.

De curand (16 mai 2008), Scarlett, o fana a cantaretului Tom Waits, a inregistrat un album de cover-uri pentru melodii de-ale lui, intitulat “Anywhere I Lay My Head”. Mie mi-a placut – criticii de specialitate au cam strambat din nas... dar pana la urma, ce stiu ei? La cei 24 de ani ai sai, ScarJo are tot timpul sa-si slefuiasca talentele, si tot Hollywood-ul la picioare tinandu-i galerie.

Un articol de Ioanina





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.