AnnaLynne McCord

AnnaLynne McCord
Kudika
1 Septembrie 2009

Cu ocazia lansarii editiei TV de toamna a revistei Nylon, AnnaLynne McCord a aparut intr-o LBD Lotus Frock, marca Camilla and Marc, o creatie diafan-obraznica, si accesorii putin neconventional asortate, aratand un simt jucaus al clasei. Tinut in West Hollywood, la Skybar, evenimentul din 24 august a numarat multe socialite printre invitati, dar AnnaLynne, membra a distributiei serialului 90210, va fi prezent(at)a si in paginile revistei asteptata pe standuri din septembrie cu un spread foto dar si un interviu adiacent, din care am spicuit informatii si pentru voi, mai jos.

Cu ocazia lansarii editiei TV de toamna a revistei “Nylon”, AnnaLynne McCord a aparut intr-o LBD “Lotus Frock”, marca Camilla and Marc, o creatie diafan-obraznica, si accesorii putin neconventional asortate, aratand un simt jucaus al clasei. Tinut in West Hollywood, la Skybar, evenimentul din 24 august a numarat multe socialite printre invitati, dar AnnaLynne, membra a distributiei serialului “90210”, va fi prezent(at)a si in paginile revistei – asteptata pe standuri din septembrie – cu un spread foto dar si un interviu adiacent, din care am spicuit informatii si pentru voi, mai jos.

Mai intai insa, iata de ce rochia lui AnnaLynne, o imbinare de top fara bretele si fusta de tul, ne-a fascinat nu atat in sine cat prin inocenta à la balerina tragica sugerata. Cureaua de piele impodobita cu forme geometrice basoreliefate, neagra si groasa precum o cere moda de pe catwalk-urile recente, se potrivea cu bratara, in sine parand o curelusa incovrigata in jurul incheieturii lui McCord. Geanta aleasa de AnnaLynne, insa, galbena cu dungi negre, contrasta cu pantofii peep-toe cu tocuri, batator la ochi de rosii. Efectul – surprinzator, tineresc, feminin.

AnnaLynne nu a fost intotdeauna rasfatata de soarta, ca personajul ei din “90210” (o re-calibrare a serialului cult “Beverly Hills: 90210”, ajunsa la sezonul al doilea) – fata mijlocie a familiei de cinci odrasle crescute de un tata pastor, AnnaLynne a trait intr-o parcare de rulote. Relatia cu parintii ei s-a deteriorat pe masura ce rebeliunea adolescentina si-a scos coltii la inaintare, dupa cum povesteste chiar ea pentru “Nylon”: “Tatal nostru adora sa emane dragostea pentru Dumnezeu. Era cam mult de inghitit pentru un copil. Si mi-a fost foarte greu sa incropesc o relatie cu mama – care nu a fost materna fata de noi”.

Evadarea era inevitabila, si McCord a avut grija sa o grabeasca pe cat posibil: scolita acasa, a absolvit liceul la 15 ani si a demarat in tromba cu destinatia New York. Dupa trei ani de modeling in Manahattan, care abia ii asigura un trai la limita, s-a mutat mai spre Vest, a primit un rol secundar in aclamatul serial “Nip/Tuck” – si, anul trecut, de-ndata ce s-au terminat filmarile pentru calupul ei de episoade, a trecut pe noi platouri, pentru anticipatul “90210”. Acum ca pregatirile pentru sezonul doi al serialului, in care ea joaca rolul fetei de bani gata Naomi, sunt pe ultima suta de metri, AnnaLynne este deja o celebritate a tinerei generatii Hollywood-iene – desi statutul nu o flateaza.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri