Setari Cookie-uri

AnnaLynne McCord

Cu ocazia lansarii editiei TV de toamna a revistei “Nylon”, AnnaLynne McCord a aparut intr-o LBD “Lotus Frock”, marca Camilla and Marc, o creatie diafan-obraznica, si accesorii putin neconventional asortate, aratand un simt jucaus al clasei. Tinut in West Hollywood, la Skybar, evenimentul din 24 august a numarat multe socialite printre invitati, dar AnnaLynne, membra a distributiei serialului “90210”, va fi prezent(at)a si in paginile revistei – asteptata pe standuri din septembrie – cu un spread foto dar si un interviu adiacent, din care am spicuit informatii si pentru voi, mai jos.

“De cand aveam noua ani, stiam ca vreau sa devin actrita, unul din oamenii aceia uriasi care te fac sa razi si sa plangi si care au un impact asupra ta [ca spectator]. Dar cand m-am mutat aici, mi-am dat seama ca nu e deloc asa. Tot ce conteaza e celebritatea. Urasc cuvantul asta. [...] oamenii de-aici nu sunt de-ai mei.” Asadar, rationamentul care a inclinat balanta in favoarea acceptarii rolului Naomi nu a luat in calcul rampa de lansare personala, cat mai degraba cea pentru programul de caritate drag ei, “The Blind Project”. Proiectul, care trage semnale de alarma in legatura cu traficul de carne vie, ii satisface lui McCord nevoia “ca fiecare zi in care ma scol din pat sa aiba un sens”.

Recent despartita de iubitul ei Kellan Lutz (“Twilight”), pe motiv, vehiculat nu confirmat, ca nu i-a cumparat un cadou de ziua ei, AnnaLynne arata pregatita sa-si gaseasca alt sens in viata, si poate o alta relatie – iar bezelele suflate de ea in directia aparatelor foto la petrecerea Nylon ar convinge pe oricine ca blondina nu-i de lepadat. Cel pe care si-a pus ea ochii, Ed Westwick (Chuck din "Gossip Girl"), poate curand sa-i devina coleg de platou, daca AnnaLynne ii poate convinge pe mai-marii de la canalul CW ca realizarea unui episod de crossover (imbinare) "Gossip Girl"-"90210" este o idee buna... si nu doar pentru viata ei amoroasa!

Un articol de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.