Setari Cookie-uri

Penelope Cruz

Penelope Cruz, care s-a fasonat perfect in rolul muzei regizorului Pedro Almodvar, isi etaleaza aici bronzul intr-o rochie mini RM creata de Roland Mouret. Accesoriile alese de ea cerceii cu diamant de 10 carate si bratara, de 12 carate, amandoua bling-bling-urile create de Chopard, poseta plic si pantofi argintii cu varf decupat vin in completarea tinutei simple dar demne de sarmul clasic al brunetei spanioloaice. Rochia, de un albastru celest care se strange pe talie inainte de a-i invalui coapsele, se innoada pe umarul stang cu o nonsalanta la fel de studiata si de efect ca penelul unui pictor.

Penélope Cruz, care s-a fasonat perfect in rolul muzei regizorului Pedro Almodóvar, isi etaleaza aici bronzul intr-o rochie mini RM creata de Roland Mouret. Accesoriile alese de ea – cerceii cu diamant de 10 carate si bratara, de 12 carate, amandoua bling-bling-urile create de Chopard, poseta plic si pantofi argintii cu varf decupat – vin in completarea tinutei simple dar demne de sarmul clasic al brunetei spanioloaice. Rochia, de un albastru celest care se strange pe talie inainte de a-i invalui coapsele, se innoada pe umarul stang cu o nonsalanta la fel de studiata si de efect ca penelul unui pictor.

Penélope este intr-adevar rapitoare si intelegem de ce Almodóvar nu se mai satura sa o distribuie in filmele sale. Cel mai recent, “Broken Embraces”, a avut premiera in deschiderea Festivalului International de Film de la Toronto, pe 10 septembrie, si a fost primit cu o oarecare lipsa de entuziasm de catre critici. Desi lung-metrajul o scoate pe actrita la inaintare intr-un mare fel, nu e considerat un succes fulminant de acelasi calibru ca “Volver”, care a dus perechea Almodóvar-Cruz pe culmi nebanuite ale noir-ului cu accente comice. Judecati singure, momentan din trailerul noului film:




“Broken Embraces” (“Los abrazos rotos”) are in prim-plan povestea unei iubiri tragice, intre un scenarist orb si Lena, actrita din rolul protagonistei noului sau film. Intr-un interviu pentru Calgary Sun acordat chiar pe covorul rosu al evenimentului, Penélope explica sentimentul de empatie fata de personajul ei din film, secretara Lena ale carei vise de-a deveni actrita par, intr-o prima faza, pe cale sa se indeplineasca. Cruz isi aminteste ca “am fost actrita de cand ma stiu, de cand aveam trei-patru ani [...] Am jucat la 14 ani in primul meu film TV, iar la 17 am obtinut primul meu rol important intr-un film.” Asadar, care au fost cateva din momentele cheie din cariera acestei “seducatoare spanioloaice”, cum au poreclit-o dragastos conationalii ei?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.