Setari Cookie-uri

Penelope Cruz

Penelope Cruz, care s-a fasonat perfect in rolul muzei regizorului Pedro Almodóvar, isi etaleaza aici bronzul intr-o rochie mini RM creata de Roland Mouret. Accesoriile alese de ea – cerceii cu diamant de 10 carate si bratara, de 12 carate, amandoua bling-bling-urile create de Chopard, poseta plic si pantofi argintii cu varf decupat – vin in completarea tinutei simple dar demne de sarmul clasic al brunetei spanioloaice. Rochia, de un albastru celest care se strange pe talie inainte de a-i invalui coapsele, se innoada pe umarul stang cu o nonsalanta la fel de studiata si de efect ca penelul unui pictor.

Dupa ce a studiat baletul timp de 9 ani in cadrul Conservatorului National din Spania, Cruz si-a concentrat energia spre domeniul actoriei si a ales rolurile cu cap: cel de-al treilea film al ei, “Belle Epoque”, a fost multi-premiat si oscarizat, iar colaborarea cu Pedro Almodóvar a propulsat-o pe firmamentul celebritatilor de talie mondiala. Dupa “Carne trémula” (1997), cei doi, suflete-pereche in sens profesional, au lucrat impreuna la “Todo sobre mi madre” (1999), film care i-a castigat lui Penélope un loc pe radarul Hollywood-ian. De atunci incoace, rapitoarea Cruz a ajuns sa stapaneasca limba engleza si inimile spectatorilor din toate colturile lumii cu stilul inconfundabil al unui spirit demn, independent, dar in acelasi timp cald si casabil.

In 2007, a primit o nominalizare la Oscar pentru Cea Mai Buna Actrita In Rol Principal, anume rolul Raimundei in laudata realizare cinematografica “Volver” – recunoastere care nu se mai acordase niciunei spanioloaice inaintea lui Cruz. La Oscarurile de anul acesta, a facut din nou istorie, ca prima actrita spaniola castigatoare a statuetei mult-ravnite, pentru rolul secundar din filmul lui Woody Allen, “Vicky Cristina Barcelona”.

In viata personala, Penélope a fost predispusa si ea, ca multe dintre colegele ei din industrie, la “sindromul” idilei de platou. A format un cuplu splendid cu Tom Cruise – partenerul ei din “Vanilla Sky” –din 2001 pana in 2004, apoi s-a intretinut pentru o perioada scurta cu Matthew McConaughey, co-starul ei in “Sahara”. De curand – mai exact, de cand a impartit ecranul cu el, pe post de sotie instrainata – are o relatie cu Javier Bardem care s-ar putea dovedi cea cu noroc... aluzia aici fiind, desigur, la presupusa ei sarcina. Zvonurile care au dat iama in Cetatea Filmului si, implicit, zumzaie si prin Toronto acum, sunt intemeiate pe cateva cadre in care Penélope apare putin mai implinita ca de obicei.

Cruz insa a profitat de ocazia infatisarii la cea de-a 34-a editie a Festivalului din Toronto, pentru a infirma aceste supozitii: “Am inceput sa primesc cadouri de la prieteni, care ma anunta ‘Felicitari, esti insarcinata’. Si eu le zic ‘Ba nu, nu sunt insarcinata, asa ca duceti-va sa returnati cadourile’.” Adevarat sau fals? Cert e ca rochia ei, umflata prin partile esentiale, nu a putut confirma infirmarea...!



Un articol realizat de Ioanina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.